Gönderen Konu: Krispi Çıtını Çıkar  (Okunma sayısı 168881 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
Ynt: Krispi Çıtını Çıkar
« Yanıtla #1540 : 03 Şubat 2011, 18:55:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
valla benimde şu taksitçiden canım  çok yandı arkadaşlar siz ıpod taouch kaybetttiniz ama ben ıpone 4 kaybettim beterin beteri var... ;D ;D

ama giden bir emek var değil mi? o emeğin hakkını kim verecek işte?
şikayet maili attım. şikayet maili şöyle

------------------------------------------------

öncelikle krispi ekibine şuana kadar sesimi çıkarmadım ama artık yeter diyorum. 5.haftanın 3.sü bu haftaya ait değil. sizde daha kazananları doğru dürüst seçemeyen bir moderasyon ve admin varken size daha nasıl güvenebiliriz ki? bu tüm krispi yarışanlarını kapsayan bir şikayettir.

k.bakmayın ama 5 haftadır 900 e yakın çıtım var iddia ediyorum içlerinden 500 tanesi seçilen çıtlardan daha iyi. hem yanlışlık yapıyorsunuz hem seçtiğiniz çıtlar kalitesiz nedir bu ya? tamam bir jüri var ama jüri de jürilik yapsın bu kadar kötü çıt seçilmez ki. yarışmanıza bu tarihten sonra yazmayacağım k.bakayın. bu yarışmada moderatörden daha aktif olan bir yarışmacıyı ve yarışmayı daha da renklendiren birini kaybettiğinizi söylemekten çekinmeyeceğim. 

-------------------------------------------------

şuana kadar yarışmadan soğumama rağmen yazmaya devam ettim, ama bu tarihten sonra hem ülker mallarını hem de bu yarışmayı protesto edeceğim. ben de yarışmayı bırakanlar arasındayım artık :)
ben geçen hafta bunları dile getirdiğimde topa tutmuştunuz :) aynı noktada buluşmamıza sevindim...geçmiş olsun herkese

şahsen o tartışmaya girmemiştim. ama bu düşüncedeysen ben de seninle aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı mataramasukoy

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1541 : 03 Şubat 2011, 18:57:03 »
yani işte zaten işin acı tarafı o ...çekilişle kaybetmek adama koymaz ama ugraşıpta kaybetmek adama koyuyo.. :-\
Lütfen ısmarlama oy ve benzeri şeyler teklif etmeyiniz..

Çevrimdışı kelimeler_yetse

• Usta Kampanyacı
  • kaderini yaşa yada yenisini yaz!
« Yanıtla #1542 : 03 Şubat 2011, 18:57:37 »
anlatmak istediğim buydu evet ama belkide yanlış anlaşıldım,neyse zaten birşeyi fazla zorlayınca olmuyor...kısmetimizde yoksa kazanamıyoruz :-\ sağlık olsun

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1543 : 03 Şubat 2011, 19:00:26 »
anlatmak istediğim buydu evet ama belkide yanlış anlaşıldım,neyse zaten birşeyi fazla zorlayınca olmuyor...kısmetimizde yoksa kazanamıyoruz :-\ sağlık olsun

aynen yani zorlamıcam artık daha ne halleri varsa görsünler artık. biskremden kazanmıştım ama onu da komşuya yada küçük çocuklara vericem daha kullanmıcam ülker mallarını.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #1544 : 03 Şubat 2011, 19:19:14 »
şuan sözlerin anlamsızlaştığı bir yerdeyiz..hiçbir cümle krispiyi kurtarmaya yetmeyecek..hadi benim gibi çok insan var hemen hemen aynı zamanı harcayan ama Özgün..Yazık bu arkadaş sabah akşam hep online hep çıt yazıyor..Ayıp ve yazık..Gerçekten tenise çıt desen ne yazar yazmasan..Bunun gibi bir sürü çıt var ki..Juri neden vardır..Farklı olanı seçmek için..Farklı,özel ve özgün aynı zamanda komik olacak çıt dediğin..Tenisin çıkardığı sesten bizene ya..Büyük haksızlık yapıldı..Ben Özgünün yerinde olsam hem duvarlarına yazardım uzun uzun ve mail kısa olmuş..Aynı zamanda şikayet de ederdim yarışma sonunda sonuç alamasaydım..Zaman o kadar kıymetli ki hepsini bu yarışma için tükettin !!!
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1545 : 03 Şubat 2011, 19:27:55 »
Asıl bombalar finalde patlayacak, hiç haketmeyen çıt'lar Macbook, Iphone ve Ipad kazanacak.   ;D  Kazananlar çooooktan belli oldu demiştim bikaç hafta önce, yine yanılmıycam. Bende olsam tanıdıgıma kazandırırdım  :-X
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1546 : 03 Şubat 2011, 19:43:25 »
şuan sözlerin anlamsızlaştığı bir yerdeyiz..hiçbir cümle krispiyi kurtarmaya yetmeyecek..hadi benim gibi çok insan var hemen hemen aynı zamanı harcayan ama Özgün..Yazık bu arkadaş sabah akşam hep online hep çıt yazıyor..Ayıp ve yazık..Gerçekten tenise çıt desen ne yazar yazmasan..Bunun gibi bir sürü çıt var ki..Juri neden vardır..Farklı olanı seçmek için..Farklı,özel ve özgün aynı zamanda komik olacak çıt dediğin..Tenisin çıkardığı sesten bizene ya..Büyük haksızlık yapıldı..Ben Özgünün yerinde olsam hem duvarlarına yazardım uzun uzun ve mail kısa olmuş..Aynı zamanda şikayet de ederdim yarışma sonunda sonuç alamasaydım..Zaman o kadar kıymetli ki hepsini bu yarışma için tükettin !!!

Devrim, teşekkür ederim. Bu maili bir ön mail olarak yazdım, büyük ihtimal alakalı olmayacaklar zaten alakalı olmamalarını istiyorum çünkü asıl şikayetim ondan sonra başlayacak. O yazacağım maile cevap vermemeleri bence biraz sıkacak :) Ben emeği bir kenara bırakıyorum artık kalite diyorum, birşey seçilirken kaliteye bakılsın yok yok kalite yok. Şu jüriye bizim kapıcının küçük oğlunu koysak o bile bunlardan daha iyi seçerdi. Artık krispi olayını bitiriyorum okul açılana kadar diğer kampanyalarla yoğunlaşacağım.

Asıl bombalar finalde patlayacak, hiç haketmeyen çıt'lar Macbook, Iphone ve Ipad kazanacak.   ;D  Kazananlar çooooktan belli oldu demiştim bikaç hafta önce, yine yanılmıycam. Bende olsam tanıdıgıma kazandırırdım  :-X

onların yarışma aracılığıyla vermesine gerek yok ki :) ülker bir macbook, ipad veya iphone verse ne kaybedecek ki :) onlar yakınlarına çoktan vermişlerdir bunlardan.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #1547 : 03 Şubat 2011, 19:55:20 »

onların yarışma aracılığıyla vermesine gerek yok ki :) ülker bir macbook, ipad veya iphone verse ne kaybedecek ki :) onlar yakınlarına çoktan vermişlerdir bunlardan.

Yarışmayı bıraktım diyosun ama hala kendini avutmaya çalışıyosun ;d Neyse büyük ödüllerde görürsün hangi çıtlar kazanmış..
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1548 : 03 Şubat 2011, 19:58:09 »

Yarışmayı bıraktım diyosun ama hala kendini avutmaya çalışıyosun ;d Neyse büyük ödüllerde görürsün hangi çıtlar kazanmış..

yo ben kendimi niye avutayım ki. gerek yok buna.

herneyse devam edecek arkadaşlara başarılar.

Çevrimdışı kartal1000

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1549 : 04 Şubat 2011, 02:26:56 »
Kimseyi suçlama gibi bir lüksüm yok fakat bazı arkadaşlarımız gecesini gündüzüne katarak neler neler yazıyor.Fakat net 70 tane çıt yazan kazanıyor.İşte ben buna çıtlarım arkadaşş :(
Eğer Allah'ın ni'metini sayacak olsanız, onu sayamazsınız. Şübhesiz ki Allah, elbette Gafûr (çok bağışlayan)dır, Rahîm (çok merhamet eden)dir. ( Nahl 18 )