bu hafta kazananlardan biri benim ama burda yazılan yazılar canımı sıktı ben kimsenin yazdığı birşeyin zaten benzerini bile yazmam . Bütün yazılan çıtlarıda incelemem mümkün değil . YAzdığım bütün çıtlar bana aittir . Bişey sormak istiyorum diğer kazanan arkadaşlara kaç günde gönderiyorlar telefon açtıktan sonra? teşekkürler
sizi ne zaman aradılar kazandınız diye
Ne oluyor size. Bu ne öfke! Herkesin yazdığı kendine hoş gelir. Yüzlerce kişinin (belki binlerce) içinden seçilmek okadar kolay değil. Ama seçilseydiniz en iyi site olurdu değil mi? Objektif olalım. Seçimi yapanın işi kolay değil. Binlerce güzel yazıdan üç tane seçiyor. Bi şekilde zor da olsa karar verecek. Biraz da şans işi. Eğer ki bir takım kişileri zan altında bırakacak şekildeki yazılar sanırım yayınlanmıyor.
takmayın kazanan arkadaşlar çekemeyen insan çok... 1 hafta içinde gelir benimki arandıktan sonra tam 6. günde geldi
bu hafta kazananlardan biri benim ama burda yazılan yazılar canımı sıktı ben kimsenin yazdığı birşeyin zaten benzerini bile yazmam . Bütün yazılan çıtlarıda incelemem mümkün değil . YAzdığım bütün çıtlar bana aittir . Bişey sormak istiyorum diğer kazanan arkadaşlara kaç günde gönderiyorlar telefon açtıktan sonra? teşekkürler
sizi ne zaman aradılar kazandınız diye
daha aramadılar hafta içi ararlar galiba siz 1. seçilenmisiniz?
benim matematik işlemleri yaptığım yorumlar silinmiş o kadar uğraşmıştım
takmayın kazanan arkadaşlar çekemeyen insan çok... 1 hafta içinde gelir benimki arandıktan sonra tam 6. günde geldi 
umarım bu lafınız meclisten dışarısı için geçerlidir
ayrıca ben gereken maili firmaya attım kimseye lafım değil eğer o çıta veriliyorsa hediye 13 gün önce yazana neden verilmedi buna önlem alsınlar bizde üzülmeyelim
ben artık çıtımı bile çıkarmak istemiyorum
umarım bu lafınız meclisten dışarısı için geçerlidir
ayrıca ben gereken maili firmaya attım kimseye lafım değil eğer o çıta veriliyorsa hediye 13 gün önce yazana neden verilmedi buna önlem alsınlar bizde üzülmeyelim
ben zaten o konuda ilk haftada böyle bir şey yaptıklarında onlara ilettim önce yazana hediye verilmesi taraftarıyım.. ben sadece seçilen çıtları küçümseyenlere laf söyledim okadar..
herkesi kriteri farklıdır size komik gelen güzel gelen başkasına gelmez herkesi beğenisi farklıdır
aynı olay bunu seçen seçici kişiler için geçerlidir
mesela bu haftanın 1. çıtını ben tesadüfen okmuştum ve bana ilginç ve komik gelmişti ve seçilmiş ama başkası için komik gelmez siz güle güle kullanın hediyenizi ama kazananı çekememe gibi bir olay yok bu şekilde her beğenilmeyen yoruma bu gözle bakarsak anlaşamayız hayatta bizleri beğenmeyen eleştirilinde olucaktır
ben yemek yarışmasına katıldım benim tarifim için neler dediler olucak böle şeyler
sanırsam çoğu kişi bıraktı krispiyi
bırakmayanlara soruyorum, bu haftaki favoriniz kim