Yazılan çıtı bazen yayınlamıyorlar ona kızıyorum biraz.
Hani bakıyorum ne yazdım da yayınlanmadı, birşey de bulamıyorum.
10 gün önce yazılan çıtı,haftanın birincisi seçiyorlar işe bak 
Öyleyse anlaşıldığı üzere, yazdıkları gibi yazılan her çıt okunmuyor...
bende çözemedim,yayınlanmayan çıtların sebebini...diğer çıtların çoğu berbat türkçeyle yazıldığı halde kabul ediliyor...ama yılmıyorum yinede yazıyorum
bende çözemedim,yayınlanmayan çıtların sebebini...diğer çıtların çoğu berbat türkçeyle yazıldığı halde kabul ediliyor...ama yılmıyorum yinede yazıyorum
Aynı mesajı farklı kombinasyonlar ile tekrar tekrar yazdım ama yayınlamadılar. Sonunda beni vazgeçirmeyi başardılar tabi

Umalım da tüm kazananlar açıklanmadan önce okusunlar tüm mesajları.
Tv programları devam ediyor mu bu arada, bir ara izliyordum ama...
akşam onaylıyanlar biraz gıcık yayınlamıyorlar aynı çıtı sabah yazdığınızda yayınlanıyor birde öyle deneyin
10 gün önce yazılan çıtı,haftanın birincisi seçiyorlar işe bak 
10 gün önce geçen hafta içiydi zaten normal yani
bu hafta kazananlardan biri benim ama burda yazılan yazılar canımı sıktı ben kimsenin yazdığı birşeyin zaten benzerini bile yazmam . Bütün yazılan çıtlarıda incelemem mümkün değil . YAzdığım bütün çıtlar bana aittir . Bişey sormak istiyorum diğer kazanan arkadaşlara kaç günde gönderiyorlar telefon açtıktan sonra? teşekkürler
bu hafta kazananlardan biri benim ama burda yazılan yazılar canımı sıktı ben kimsenin yazdığı birşeyin zaten benzerini bile yazmam . Bütün yazılan çıtlarıda incelemem mümkün değil . YAzdığım bütün çıtlar bana aittir . Bişey sormak istiyorum diğer kazanan arkadaşlara kaç günde gönderiyorlar telefon açtıktan sonra? teşekkürler
bir hafta içinde gelir burda yazılanları dert etme
bir hafta içinde gelir burda yazılanları dert etme

hayırlı olsun sende kazandın galiba teşekkürler cevabın için
şu krispi ve taksitçi bir an önce bitse