Gönderen Konu: Krispi Çıtını Çıkar  (Okunma sayısı 169132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
Ynt: Krispi Çıtını Çıkar
« Yanıtla #1070 : 20 Ocak 2011, 15:29:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil :) madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazım

Sen öyle sanmaya devam et ;D Birinin çıtı çok iyidir ama ona büyük ödül layık görülmüştür, haftanın çıtı seçipte 8 gb'lık Ipod'u vermezler en iyi çıtlara.. Haftanın en iyi çıtları haricinde seçilen çıtlar vardır ve onları yarısma sonunda ince eleyip sık dokuyup seçerler. Ayrıca 1 kere kazanan kişiye tekrar kazandıracaklarını hiç sanmam.. Büyük ödülde dahil..

kesinlikle. yoksa katılmanın bi anlamı olmaz yarışmaya.

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1071 : 20 Ocak 2011, 15:45:46 »
arkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil :) madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazım

Sen öyle sanmaya devam et ;D Birinin çıtı çok iyidir ama ona büyük ödül layık görülmüştür, haftanın çıtı seçipte 8 gb'lık Ipod'u vermezler en iyi çıtlara.. Haftanın en iyi çıtları haricinde seçilen çıtlar vardır ve onları yarısma sonunda ince eleyip sık dokuyup seçerler. Ayrıca 1 kere kazanan kişiye tekrar kazandıracaklarını hiç sanmam.. Büyük ödülde dahil..

bence mantıksız bir teziniz var :D yarışma sonunda büyük ödülü 18 kişinin çıtları değerlendirerek verecekler.ben ilk hafta kazandım ama hala yazıyorum benim şu an yazdıklarım büyük ödül için onlarda değerlendiremeye alınacak daha sonra :D

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1072 : 20 Ocak 2011, 15:50:36 »

bence mantıksız bir teziniz var :D yarışma sonunda büyük ödülü 18 kişinin çıtları değerlendirerek verecekler.ben ilk hafta kazandım ama hala yazıyorum benim şu an yazdıklarım büyük ödül için onlarda değerlendiremeye alınacak daha sonra :D

jüri mutlaka haftanın en iyi çıtlarını seçerken aynı zamanda büyük ödüle layık görülecek çıtları da seçiyordur. bu önceden ödül kazananların daha sonral kazanamayacağı anlamına gelmez diğer kişilerin çıtları da kazanabilir bu da var.
« Son Düzenleme: 20 Ocak 2011, 15:55:52 Gönderen: ozgunatalay »

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1073 : 20 Ocak 2011, 15:51:26 »
en iyi olan çıtlara ödül vermezler şuan yarışma sonunda onlar büyük ödülü kazanacağı için bence
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #1074 : 20 Ocak 2011, 15:55:10 »
benim de kafam karıştı. herkes haklı olmakla beraber bence yanlış başlıkla yayınlıyorlar
haftanın çıtı değil haftanın ıpodtouchını hakeden çıtını seçiyorlar. onlarla beraber illaki büyük ödül için ayırdıkları süper çıtlar vardır ;)
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1075 : 20 Ocak 2011, 15:58:08 »
en iyi olan çıtlara ödül vermezler şuan yarışma sonunda onlar büyük ödülü kazanacağı için bence

ben hiç zannetmiyorum eğer çıt güzelse  iPod  verirler daha sonra daha güzelini yazar büyük ödül verirler :D

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1076 : 20 Ocak 2011, 15:58:40 »
şuda mantıksız bu hafta bu büyük ödüle layık diye ayırıp ödül vermiyolar diyelimki bir çıta sonraki haftalarda daha güzel çıtlar çıkıyo büyük ödüle layık o zaman o çıt eleniyo ne büyük ödül kazanıyo ne de ıpod o zaman

Çevrimdışı ozgunatalay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1077 : 20 Ocak 2011, 15:59:42 »
benim de kafam karıştı. herkes haklı olmakla beraber bence yanlış başlıkla yayınlıyorlar
haftanın çıtı değil haftanın ıpodtouchını hakeden çıtını seçiyorlar. onlarla beraber illaki büyük ödül için ayırdıkları süper çıtlar vardır ;)

hem de şöyle bir şey var. ilk hafta birincisi olan çıttan daha iyi yazıp da 2.hafta birincisi seçilmeyen kişiler (ki bu kişinin çıtı en iyi çıtlar arasında seçilebilir jüri bunu en iyi çıtların arasına koyalım diyebilir) 1.haftakinden daha iyi yazmıştır ve en iyi çıtlar arasına girebilmeye hak kazanmıştır. bu durumdan anlaşılıyor ki yarışmaya büün çıtlar dahil.

Çevrimdışı erdem61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1078 : 20 Ocak 2011, 15:59:58 »
bekleyip görecez
**********ERDEM10**********

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1079 : 20 Ocak 2011, 16:02:45 »
Neyse ben anlatamıyorum herhalde yarışma sonunda anlarsınız 6 hafta boyunca en iyi çıtlar kime aitse onlar arasında çıkacak büyük ödül sahipleri :D :D