0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazımSen öyle sanmaya devam et Birinin çıtı çok iyidir ama ona büyük ödül layık görülmüştür, haftanın çıtı seçipte 8 gb'lık Ipod'u vermezler en iyi çıtlara.. Haftanın en iyi çıtları haricinde seçilen çıtlar vardır ve onları yarısma sonunda ince eleyip sık dokuyup seçerler. Ayrıca 1 kere kazanan kişiye tekrar kazandıracaklarını hiç sanmam.. Büyük ödülde dahil..
arkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazımSen öyle sanmaya devam et Birinin çıtı çok iyidir ama ona büyük ödül layık görülmüştür, haftanın çıtı seçipte 8 gb'lık Ipod'u vermezler en iyi çıtlara.. Haftanın en iyi çıtları haricinde seçilen çıtlar vardır ve onları yarısma sonunda ince eleyip sık dokuyup seçerler. Ayrıca 1 kere kazanan kişiye tekrar kazandıracaklarını hiç sanmam.. Büyük ödülde dahil..kesinlikle. yoksa katılmanın bi anlamı olmaz yarışmaya.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar mantık olarak haftanın ilk üçüne giremeyen bir çıtın yarışmanın sonunda dereceye girmesi mümkün değil madem en güzel çıt, o zaman haftanın da en güzel çıtlarından biri olması lazımSen öyle sanmaya devam et Birinin çıtı çok iyidir ama ona büyük ödül layık görülmüştür, haftanın çıtı seçipte 8 gb'lık Ipod'u vermezler en iyi çıtlara.. Haftanın en iyi çıtları haricinde seçilen çıtlar vardır ve onları yarısma sonunda ince eleyip sık dokuyup seçerler. Ayrıca 1 kere kazanan kişiye tekrar kazandıracaklarını hiç sanmam.. Büyük ödülde dahil..kesinlikle. yoksa katılmanın bi anlamı olmaz yarışmaya. bence mantıksız bir teziniz var yarışma sonunda büyük ödülü 18 kişinin çıtları değerlendirerek verecekler.ben ilk hafta kazandım ama hala yazıyorum benim şu an yazdıklarım büyük ödül için onlarda değerlendiremeye alınacak daha sonra
en iyi olan çıtlara ödül vermezler şuan yarışma sonunda onlar büyük ödülü kazanacağı için bence
benim de kafam karıştı. herkes haklı olmakla beraber bence yanlış başlıkla yayınlıyorlarhaftanın çıtı değil haftanın ıpodtouchını hakeden çıtını seçiyorlar. onlarla beraber illaki büyük ödül için ayırdıkları süper çıtlar vardır