bak ben 500 tane yazdım ama sonlarda saçmaladım sen ay yazdın ama süper gitti pelin
belkide bilerek yapılıyor kalitesiz çıtı yayınlıyor...benimde yayınlanmıyor hemde zararlı bir içerik olmadığı halde sinir olmamak elde değil
belkide bilerek yapılıyor kalitesiz çıtı yayınlıyor...benimde yayınlanmıyor hemde zararlı bir içerik olmadığı halde sinir olmamak elde değil
az önce krispiye mesaj yolladım çıtlarım yayınlanmıyor bu bir değil iki değil dedim ki kaliteli çıtlardı ( en azından kendime göre). ama bilinçli yada bilinçsiz yayına alınmıyor yayına alınmasını talep ettim.
az önce krispiye mesaj yolladım çıtlarım yayınlanmıyor bu bir değil iki değil dedim ki kaliteli çıtlardı ( en azından kendime göre). ama bilinçli yada bilinçsiz yayına alınmıyor yayına alınmasını talep ettim.
artık neden bilemiyorum zaten birdahada yazmıycam çıt mıt buna çıtımı çıkarmak istiyorum ama onuda yayınlamazlar nasılsa ama en azından kendileri okurlar
akşam çıtları eleyenlermi değişiyor nedir daha az yayınlanıyor daha çok eleme oluyor yazmayın boşuna ben yazdım yayınlanmadı
Mavi çeki gelmeyen varmı benim gibi?