şu ip adreslerini alıp da yarışmaya katılanları belirleseler bize de çek falan çıkacak ama öyle ki herkes türk ordusu gibi katılmış mübarek bize bişey çıkmıyor.
Valla arkadaşm benim evde 2 ayrı internet var o yuzden farklı bilgisayarlar yani

Üstelik wifi kuzenın, diğer kuzenın vs vs baska baglantılarada geçebiliyorum

Teyzemde üst katımızda farklı bir baglantısı var.
Aile sitesinde oturdugmuz için istesem en az farklı pc lerden 30 katılım cıkardı.
Oylamalı birşey dğeilki hile yaptım sayılsın çekiliş sonuçta
Neyseee
şu ip adreslerini alıp da yarışmaya katılanları belirleseler bize de çek falan çıkacak. ama öyle ki herkes aynı pcden farklı kişiler adına katılmış türk ordusu gibi mübarek bize bişey çıkmıyor.
büyük bir disiplinle katılmışlar o zaman
böyle kampanyalarda herkes bütün sülalesi adına katılıyor dove kampanyasında gördüm ben de bunu

sonra avon'da ben de katıldım 3 parfüm kazandım

sen de yap boşver
arkadaşlar krispi ilk mesajıma baktım da 8 gün önce göndermişim. ilk gün değilmi acaba? boşuna aramalarını beklemeyeyim
ben herkesin arandığı gün yazmıştım birşeyler ilk gün işim vardı sadece üye olmuştum ve 50 tl lik çek bitti yazıyodu kendi sitesinde bugün arandım
hala umut var o zaman

aslında bu forum benim psikolojimi kötü etkiliyor şanssızlığımı daha net görmüş oluyorum

istifa edicem

şu ana kadar çekilişle olan hiçbişey kazanamadım.
siteye yeni üye oldum ve hiç umudum yoktu kazanamam sanıyordum dün akşam aradılar 50 tl hediye çeki kazanmışım teşekkürler