ben ist 5mden aldım dün kasadaki kıs normal fiyatını söyledi dedim böle böle kampanya var %70 indirim olması lazım kartada gitti baktı falan yok dedi sonra intrnetten alınıyodur falan dedi yok arkadaşlarım aldılar dedim o da o zaman danışmaya bi soralım dedi ordaki kızın haberi vardı müşteriye özel oluyo dedi geçirdi ordaki kasadan 5.95e aldım kasada sorun çıkarırsa danışmaya sorun sizde.
ben ist 5mden aldım dün kasadaki kıs normal fiyatını söyledi dedim böle böle kampanya var %70 indirim olması lazım kartada gitti baktı falan yok dedi sonra intrnetten alınıyodur falan dedi yok arkadaşlarım aldılar dedim o da o zaman danışmaya bi soralım dedi ordaki kızın haberi vardı müşteriye özel oluyo dedi geçirdi ordaki kasadan 5.95e aldım kasada sorun çıkarırsa danışmaya sorun sizde.
bende % 70 indirim kazandım.inş birkaç güne kadar alacağım.verdiğin bilgi için çok teş.ederim..
365 teki migrostan aldım 1 adet kalmıştı via live armada migrosta 6 tane görünüyordu bılamadılar araştıracaklardı isterseniz telefon edip öyle gidin balgat,ansera da kalmamıştı umarım bulursunuz
şimdi ansera portakal çiçeği yukarı ayrancı daki migrostan telefon ettiler ürünü getirtmişler oradan alabilirsiniz
nihayet aldım tavalarımı bugün.raflarda yoktu danışmaya gittim depodan getirdiler.daha öncede 3defa gitmeme rağmen clışanlar yok ürün demişti demekki isteyince cıkarıyolar depodan
ayın kaçına kadar alamamız gerekiyordu tavaları ben kartımla bugün siteye giriş yaptım fakat indirim silinmiş
ayın kaçına kadar alamamız gerekiyordu tavaları ben kartımla bugün siteye giriş yaptım fakat indirim silinmiş
ayın 31 ine kadar almamız lazım bende alamadım.dün gittik ama kartta gözükmüyor.müşteri hizmetleri onlıne kuponda sorun var demiş.bugun oglum yine gitti bakalım alabilekmi.
ayın 31 ine kadar almamız lazım bende alamadım.dün gittik ama kartta gözükmüyor.müşteri hizmetleri onlıne kuponda sorun var demiş.bugun oglum yine gitti bakalım alabilekmi.
dün yengemde almaya gitmiş ama kartta yomus.onun yerıne wash matık varmıs.ama işin garıbı o wash matığı alıstı.bir kere daha almış.sonra içine sınmemıs geri vermıs.haram olur die
dün yengemde almaya gitmiş ama kartta yomus.onun yerıne wash matık varmıs.ama işin garıbı o wash matığı alıstı.bir kere daha almış.sonra içine sınmemıs geri vermıs.haram olur die 
o kampanyada hem yüzde yüz hem diğerlerinden alınabılıyordu.şimdi sadece birine kayıt oluyor.belki ozaman iki kere kayıt olduysa.neyse tavasını alsın sorun düzelince..
ofya bende günlerdir ceyhanda bakıyorum yokdu ellerinde adanaya gidecekdim bikaç güne kadar ozaman bakarım diyordum şuan kartımı kontrol etdim kmpanya görünmüyor boşa gitmiş olmayayım valla kardeşimi bir dah çenesindende kurtulamam