Gönderen Konu: Erteb Kampanya Sonuçları (hayatdevamederken.blogspot.com)  (Okunma sayısı 17348 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Erteb Kampanya Sonuçları (hayatdevamederken.blogspot.com)
« Yanıtla #80 : 24 Kasım 2010, 11:07:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ama güzelim arada bayram var. belki ben tatildeyim. çoğu kampanya bile bayram sonrasına erteledi. ya uzatmayalım. tel nom mail adresinde. şimdi istersseniz yollayın istemezseniz yollamayın. haydi iyi akşamlar...

Firmaya mail attım, üyeliğiniz incelenecek. Sonrasında firma tamam deyince de tel no yollayacağım.

hayır neyini inceleyecekler. yeni mi açtım diye düşünüyolar. siz firmaya iletin ben bişey istemiyorum. bu ne ya uzadı da uzadı vermeye niyetleri yoksa hiiiç zahmet vermesinler.
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 24 Kasım 2010, 11:45:27 »
ama güzelim arada bayram var. belki ben tatildeyim. çoğu kampanya bile bayram sonrasına erteledi. ya uzatmayalım. tel nom mail adresinde. şimdi istersseniz yollayın istemezseniz yollamayın. haydi iyi akşamlar...

Firmaya mail attım, üyeliğiniz incelenecek. Sonrasında firma tamam deyince de tel no yollayacağım.

hayır neyini inceleyecekler. yeni mi açtım diye düşünüyolar. siz firmaya iletin ben bişey istemiyorum. bu ne ya uzadı da uzadı vermeye niyetleri yoksa hiiiç zahmet vermesinler.

Peki siz bilirsiniz, sizin yerinize başka çekiliş yapıyorum o zaman.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 24 Kasım 2010, 11:57:18 »
Yeni talihlimiz Esra Ergen. Mail attım, acil adres bekliyorum.

Bugün öğretmenler günü kutlamamız var okulda, o yüzden çok yoğunum. Sanırım akşam online olurum ancak.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #83 : 24 Kasım 2010, 14:04:49 »
Yeni talihlimiz Esra Ergen. Mail attım, acil adres bekliyorum.

Bugün öğretmenler günü kutlamamız var okulda, o yüzden çok yoğunum. Sanırım akşam online olurum ancak.

hakkımızı alamıyoruz bu gidişle de alşamıyacaktık yok hesap inceleme yok 2 hediye alamazmışız. mübarek görende çok büyük bişey sanar. soğudum gittim zaten. bizim isteğimiz dinlenmiyor ki. eğer hediyemin başka birine geçmiş olması için bi tairh olması lazım bende o zaman kadar başvurmamış olmam lazım. 2 kampanyada da yedeğe geçmesi gibi bi tarih bulunmuyor. hakkım yendi 2 kampanya da da. şimdiki çıkan arkadaş güle gğle kullansın
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #84 : 24 Kasım 2010, 14:12:03 »
bu arada blogunuzda yakaladinyakaladin.com  kampanızın bitiş tarihini bulamadım. yoksa benim mi yanlışlığım var gtöremedim mi acaba?
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 24 Kasım 2010, 17:11:14 »
bu arada blogunuzda yakaladinyakaladin.com  kampanızın bitiş tarihini bulamadım. yoksa benim mi yanlışlığım var gtöremedim mi acaba?

Sizin derdiniz ne anlamıyorum. Hediyeyi istemiyorum, firmaya bildirin dediniz, ben de yeni çekiliş yaptım. Sizin takdiriniz. Çünkü firma uygun görmedi sizi, nedeni de bana yanlış soyad bildirdiniz. Gayet iyi niyetle ben kendi hediyemi yeni yaptığım çekilişte çıkan kişiye vermeyi düşündüm ve sizin için firmaya tekrar mail attım. Soyadını yanlış bildirmiş, bu soyadla bakar mısınız dedim. Firmadan dönüş olmasını beklemediniz. İstemiyorum dediniz. Bitiş tarihi burada açtığım konuda yazıyor. Bitiş tarihine niye takılıyorsunuz? Sizin derdiniz benimle mi bunu da anlamadım. Ben gayet sakin, kimseye saygısızlık etmeyen bir insanım. Ama siz sınırları aşıyorsunuz. Bloglar şirket değil. Şirket yaklaşımı bekleyemezsiniz. Biz de insanız, anneyiz sonuçta. Bitiş tarihi niye yazmıyor diyemezsiniz. unutmuş olabilirim ama forumda yazıyor zaten bitiş tarihi.  Biz bu forumda kavga-huzursuzluk istemiyoruz. Bu tavrınız devam ederse hakkınızda cezai işlem uygulanabilir.

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #86 : 24 Kasım 2010, 18:10:29 »
erteb neden canını sıkıyorsun canım bu senle alakalı bişey değil firmalrın titizliğinden yada hatta bazılarının dolandırıcılığından (dolabım gibi) kaynaklanan durumlar bunlar.sen kesinlikle kafanı yorma bu tür problemlerle sürekli karşılaşıyoruz takmaya değmez yani durduk yere kimsenin kimseye garezi yok firmalar ne diyorsa nasıl kampanya yapacağımız çekiliş vs.. bloglar onu yapıyor ufak tefek bitiş tarihi yok başlık gibi detaylarda elbette unutulabilir hepimiz insanoğluyuz sonuçta.....
sen sinirlenme canım boşşşveeer :-*

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 24 Kasım 2010, 18:14:28 »

Sizin derdiniz ne anlamıyorum. Hediyeyi istemiyorum, firmaya bildirin dediniz, ben de yeni çekiliş yaptım. Sizin takdiriniz. Çünkü firma uygun görmedi sizi, nedeni de bana yanlış soyad bildirdiniz. Gayet iyi niyetle ben kendi hediyemi yeni yaptığım çekilişte çıkan kişiye vermeyi düşündüm ve sizin için firmaya tekrar mail attım. Soyadını yanlış bildirmiş, bu soyadla bakar mısınız dedim. Firmadan dönüş olmasını beklemediniz. İstemiyorum dediniz. Bitiş tarihi burada açtığım konuda yazıyor. Bitiş tarihine niye takılıyorsunuz? Sizin derdiniz benimle mi bunu da anlamadım. Ben gayet sakin, kimseye saygısızlık etmeyen bir insanım. Ama siz sınırları aşıyorsunuz. Bloglar şirket değil. Şirket yaklaşımı bekleyemezsiniz. Biz de insanız, anneyiz sonuçta. Bitiş tarihi niye yazmıyor diyemezsiniz. unutmuş olabilirim ama forumda yazıyor zaten bitiş tarihi.  Biz bu forumda kavga-huzursuzluk istemiyoruz. Bu tavrınız devam ederse hakkınızda cezai işlem uygulanabilir.

güzelim yayla benim kızlık soyadım. net ortamında gerçek adımı ve soyadımı kullanmıyorum buda bana kalmış bişey. istediğim isimle de üye ourum o da bana kalmış. ben sadece benden adres istediğinde tam ismimi verdim. bunda ne var şimdi. yanlış soyadıymış. bende kimseyi kasmak istemiyorum diye dedim ama hakkım yendi. bhen net ortamında kimliğim i açık etmek zorunda değilim. siteye şerife yayla olarak üye oldum istersem yörük kızı diye olurum. neticede adresim istendi bende adresimle birlikte asıl isim ve soyismimi yazdım. madem öyle size üyelik şifremi vereyim doğrulayın. bende anlamadım neden böyle oldu. sadece hakkım yendi ona üzüldüm. yoksa değeri 3 - 5 milyonluk şeyin derdinde değilim. hiç de üzülmüyorum başkasına geçti diye. bende anneyim bende insanım. bitiş tarihini de başka şeyden dolayı sordum ona da girmeyelim şimdi. bende bu sitede kendi halinde biriyim. sizler iç içesiniz ben kendi halimde girip bakıyorum. neyse sağol ilgin için. ben senin kişiliğini az da olsa anladım bende senin gibi istemiyorum kavga mavga ama hakkımı aramak da hakkım. şimdi seni siteden atarsınız diye yzmadım bunları keyfiniz bilir...
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #88 : 24 Kasım 2010, 18:18:31 »
oyalali yanlış tespitlerde bulunmuşsun maalesef hepimiz firmalra bağlıyız  onlar ne isterse o ölçüde hareket ederiz
bizim elimizden yana ebru hanımın elinden gelen birşey maalesef yokkk

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 24 Kasım 2010, 18:19:44 »
oyalali yanlış tespitlerde bulunmuşsun maalesef hepimiz firmalra bağlıyız  onlar ne isterse o ölçüde hareket ederiz
bizim elimizden yana ebru hanımın elinden gelen birşey maalesef yokkk

ben hiç kampanya yapmadım arkadaşım belki yapsam bilebilirdim. sadece aklımın erdiğini savunuyorum.
Özlem'in Güncesi