Gönderen Konu: Erteb Kampanya Sonuçları (hayatdevamederken.blogspot.com)  (Okunma sayısı 17441 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
Ynt: Erteb Kampanya Sonuçları (hayatdevamederken.blogspot.com)
« Yanıtla #90 : 24 Kasım 2010, 18:21:47 »
elbette ama aklınız ermesiyele değil birazda kampanya yapmakla ilintili yani biz mail atarken bile acaba hediyeler yollanılıcakmı acaba cevap vericeklermi gibi sıkıntılar yaşıyoruz birazda kamp yapan kişinin tarafından bakmak lazım
sıkıntınızı anlıyorum ama bu olçude kimsenin yapabiliceği birşey yok herşey firmanın takdirinde

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 24 Kasım 2010, 18:27:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
elbette ama aklınız ermesiyele değil birazda kampanya yapmakla ilintili yani biz mail atarken bile acaba hediyeler yollanılıcakmı acaba cevap vericeklermi gibi sıkıntılar yaşıyoruz birazda kamp yapan kişinin tarafından bakmak lazım
sıkıntınızı anlıyorum ama bu olçude kimsenin yapabiliceği birşey yok herşey firmanın takdirinde

zor bişey tabi. sonuçta net ortamı olduğu için herkese güven olmuyor. işte sorun da burda zaten. ben siteye üye olurken şerife yayla olarak oldum. arkadaş adres isteyince de tam adımı verdim. yani oraya isim yazılmıcakmı şuna gidicek diye. işte firma da benim üeyliği inceleyecekmiş. soyisimde şey olmuş off işte okuduysan yukarıyı anlarsın. bence gayet normal istediğim isimle olmam küfür hakaret içermedikçe neden olmasın ki. neyse hediyenin derdinde değilim ben. kimseyle kötü olmak da değil niyetim. zaten zor yazıyorum çocuk durdurmuyor.kapansın konu gitsin.
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #92 : 24 Kasım 2010, 18:31:00 »
bencede konu kapatmak en guzeli keşke firmaları yönlendirme gibi bir imkanımız olsa ama maalesef bu olmuyor
yok neden kimseyle kötü olucağınızı düşünüyosunuz fikirlerinizi söylüceksiniz ama ebru hanımında yapabilceği bişey yok olsa zaten mutlak suret elinden geldiğince yardımcı olur :)

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #93 : 25 Kasım 2010, 02:13:27 »
aa neler olmuş burda :)) canınızı sıkmayın ya ufak şeyler için bende bi bakayım diiye girmiştim tarhanam yola çıkmışmı diyee gelir ya ben dert etmiyorum sıkıştırmıyomda kimseyii :)) bayramdan sonra denildiği için bende bayadır bakmamıştım :).Sonuç olarak yola çıkmışmı tarhalar :D açıktımda ;D

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #94 : 15 Aralık 2010, 23:35:53 »
Altın kalpli çikolata için çekiliş listesini hazırlıyorum. Son 25 dk, katılım devam ediyor:

Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 15 Aralık 2010, 23:41:07 »
ay bana çıoksın ya çok içtenistiyorummmmm
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 15 Aralık 2010, 23:41:38 »
ben katılmışım sonuçları bekliyorum  8)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 15 Aralık 2010, 23:48:29 »
En çok isteyene çıksın inş :) Liste hazır. İlk defa videolu çekiliş yapacağım, çok heyecanlıyım  :D
katılım 12 de sona erecek!!! Hala vaktiniz var...
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 15 Aralık 2010, 23:52:16 »
çok istiyoru ama şns yok buara bende buarada sonucu burayada yazarmısınb canım bende videolar açılmıyorda
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı engin61

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 15 Aralık 2010, 23:53:46 »
bende son anda katıldım belki bana çıkar :D