Gönderen Konu: Erteb Kampanya Sonuçları (hayatdevamederken.blogspot.com)  (Okunma sayısı 17388 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Erteb Kampanya Sonuçları (hayatdevamederken.blogspot.com)
« Yanıtla #70 : 23 Kasım 2010, 20:36:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
34.burhan ösün

Acil adres bilgilerinizi bekliyorum. Tebrik ederim  :)

teşekkürler ama aynı üründen başka blogdan kazanmıştım,kabul edilmiyor herhalde ?

Kabul edilmiyor maalesef. Bu arada Şerife Hanım için mail attım cevabını bekliyorum. Ama siz kazanmamış olsaydınız kendi hakkımı da size verecektim. Boş yere ümitlenmek çok kötü bişey. Firma Şerife Hanım'ı kabul ederse başka çekiliş yapmayacağım. Şerife Hanım acil telefon numarası lütfen.

tel numarası ne için?

Kargo şirketleri telefon numarası olmadan gönderiyi kabul etmiyor. Size ulaşamadıklarında yada adresi bulamadıklarında aramak için.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nilgün27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #71 : 23 Kasım 2010, 20:40:51 »
bu kadar yeni çekilişte bile kazanamadım yaa
kazansam dişimi kırcam zaten bu yakaladından  :(

Ay canım ya, bazen öyle oluyor maalesef. Tresanla onca kampanya yapıldı, kazanmayan kalmadı nerdeyse, firma benle ne kampanya yaptı ne de kazanabildim :( Senin de şanssız firman bu herhalde :(
aynen canım ne kazanabildim o kadar kampanyadan nede kampanya yapabildim  :-\

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #72 : 23 Kasım 2010, 20:44:28 »
şimdi 1 sn. ben ortamı germek veya kasmak istemiyorum. madem ortada bir haktan konuşuluyor o zaman;

Hülyaca arkadaşımızın kampanyayı açıklama tarihi ; 17 Kasım 2010 Çarşamba
Ertab arkadaşımın kampanyayı açıklama tarihi  ; 21 Kasım 2010 Pazar

o zaman ben buna göre Hülyaca arkadaşımın hediyesini almaya hak kazanmış görünüyorum. Çünkü ilk açıklayan o. Ben zaten anlamadım bu kampanyadan bişey. hiç olmazsa sen 2 kampanyadan kazandın istediğin ürünü seç onu gönderelim bari diyebilirler.  

Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı inaysa

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #73 : 23 Kasım 2010, 20:49:19 »
şuanda aynı şeyi ben yaşıyorum hediye trendinden iki blogtan kazandım vede birini yollayıp diğerini kabul etmemişler ayrıca duvarlarına yazdım  hemen siliyolar bari sorsaydınız hangini istiyıosun diye dimi öf ya içim daraldı benimde
Oyun bitince; şahta, piyonda aynı kutuya konur.

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #74 : 23 Kasım 2010, 20:52:13 »
şuanda aynı şeyi ben yaşıyorum hediye trendinden iki blogtan kazandım vede birini yollayıp diğerini kabul etmemişler ayrıca duvarlarına yazdım  hemen siliyolar bari sorsaydınız hangini istiyıosun diye dimi öf ya içim daraldı benimde

bence de sormaları lazım. hadi onu geçtim ben önce diğer bloktaki hediyeyi kazanmışım. hiç olmazsa da sorun bi. hayır arkadaşım ne var 2 sinden de kazandıysak şansım var demekki.  ee o zaman biz bundan sonraki yakaladinyakaladin.com kampanyalarına katılmayacakmıyız? ne kadar saçma. sbebep ne acaba vermemeler i için merak ediyorum...
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #75 : 23 Kasım 2010, 21:03:01 »
şimdi 1 sn. ben ortamı germek veya kasmak istemiyorum. madem ortada bir haktan konuşuluyor o zaman;

Hülyaca arkadaşımızın kampanyayı açıklama tarihi ; 17 Kasım 2010 Çarşamba
Ertab arkadaşımın kampanyayı açıklama tarihi  ; 21 Kasım 2010 Pazar

o zaman ben buna göre Hülyaca arkadaşımın hediyesini almaya hak kazanmış görünüyorum. Çünkü ilk açıklayan o. Ben zaten anlamadım bu kampanyadan bişey. hiç olmazsa sen 2 kampanyadan kazandın istediğin ürünü seç onu gönderelim bari diyebilirler.  

Diğer blogdan kazandığınız hediye beni bağlamıyor. Bakın blog kampanyalarının işleyişi:

Çekiliş yapılır. Kazananlara ulaşılmaya çalışılır. Kazanan 2-3 gün beklenir. Eğer iletişime geçmez ise yerine başka çekiliş yapılır.

Siz 2 blogdan hediye kazanmanın olumsuzluğunu yaşamadınız. Çok beklendiği için Catpat yeni çekiliş yaptı. Ama ben daha sonra açıkladığım için sizi bekledim.

Neden 2-3 gün, neden 10 gün beklemiyor bloggerlar derseniz de nedeni şu:

Şirketler acil hediyeleri göndermek istiyor. Bir nevi kampanyanın hemen sonuçlanmasını istiyorlar. Hatta düzgün firmalar bir an önce hediyeleri -iyi intibah- bırakmak açısından ulaştırmak istiyorlar.  Mesela Tarhana Baba kampanyam sonuçlandı. Çorba tarifi seçimimiz biraz geç oldu. Firma gece sonucu sitelerinde açıklayacağını ve yarın adresleri istediğini ve hediyelerin kargoya verileceğini söyledi.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı oyaylali

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #76 : 23 Kasım 2010, 21:08:19 »
ama güzelim arada bayram var. belki ben tatildeyim. çoğu kampanya bile bayram sonrasına erteledi. ya uzatmayalım. tel nom mail adresinde. şimdi istersseniz yollayın istemezseniz yollamayın. haydi iyi akşamlar...
Özlem'in Güncesi

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #77 : 23 Kasım 2010, 21:11:33 »
ama güzelim arada bayram var. belki ben tatildeyim. çoğu kampanya bile bayram sonrasına erteledi. ya uzatmayalım. tel nom mail adresinde. şimdi istersseniz yollayın istemezseniz yollamayın. haydi iyi akşamlar...

Firmaya mail attım, üyeliğiniz incelenecek. Sonrasında firma tamam deyince de tel no yollayacağım.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #78 : 23 Kasım 2010, 23:10:34 »
TARHANA BABA KAZANANLARI Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  DA AÇIKLANDI.

Sol tarafta akan yazıların sonunda, 1 dk kadar beklerseniz görünüyor. Kazanan 5 kişinin de ismi görülüyor. Çorba tarifiyle kazanan 5. arkadaşım bir an önce adresini gönderirse sevinirim.  :)

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #79 : 24 Kasım 2010, 09:57:56 »
1)AÇELYA YILMAZ 2)BURCU AKTAN 3)SELÇUK ÖZTEN 4)SIDDIKA DURAN 5)GÜLAY ÇETİNKAYA
tebrikler :)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...