şimdi 1 sn. ben ortamı germek veya kasmak istemiyorum. madem ortada bir haktan konuşuluyor o zaman;
Hülyaca arkadaşımızın kampanyayı açıklama tarihi ; 17 Kasım 2010 Çarşamba
Ertab arkadaşımın kampanyayı açıklama tarihi ; 21 Kasım 2010 Pazar
o zaman ben buna göre Hülyaca arkadaşımın hediyesini almaya hak kazanmış görünüyorum. Çünkü ilk açıklayan o. Ben zaten anlamadım bu kampanyadan bişey. hiç olmazsa sen 2 kampanyadan kazandın istediğin ürünü seç onu gönderelim bari diyebilirler.
Diğer blogdan kazandığınız hediye beni bağlamıyor. Bakın blog kampanyalarının işleyişi:
Çekiliş yapılır. Kazananlara ulaşılmaya çalışılır. Kazanan 2-3 gün beklenir. Eğer iletişime geçmez ise yerine başka çekiliş yapılır.
Siz 2 blogdan hediye kazanmanın olumsuzluğunu yaşamadınız. Çok beklendiği için Catpat yeni çekiliş yaptı. Ama ben daha sonra açıkladığım için sizi bekledim.
Neden 2-3 gün, neden 10 gün beklemiyor bloggerlar derseniz de nedeni şu:
Şirketler acil hediyeleri göndermek istiyor. Bir nevi kampanyanın hemen sonuçlanmasını istiyorlar. Hatta düzgün firmalar bir an önce hediyeleri -iyi intibah- bırakmak açısından ulaştırmak istiyorlar. Mesela Tarhana Baba kampanyam sonuçlandı. Çorba tarifi seçimimiz biraz geç oldu. Firma gece sonucu sitelerinde açıklayacağını ve yarın adresleri istediğini ve hediyelerin kargoya verileceğini söyledi.