0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama güzelim arada bayram var. belki ben tatildeyim. çoğu kampanya bile bayram sonrasına erteledi. ya uzatmayalım. tel nom mail adresinde. şimdi istersseniz yollayın istemezseniz yollamayın. haydi iyi akşamlar...Firmaya mail attım, üyeliğiniz incelenecek. Sonrasında firma tamam deyince de tel no yollayacağım.
ama güzelim arada bayram var. belki ben tatildeyim. çoğu kampanya bile bayram sonrasına erteledi. ya uzatmayalım. tel nom mail adresinde. şimdi istersseniz yollayın istemezseniz yollamayın. haydi iyi akşamlar...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinama güzelim arada bayram var. belki ben tatildeyim. çoğu kampanya bile bayram sonrasına erteledi. ya uzatmayalım. tel nom mail adresinde. şimdi istersseniz yollayın istemezseniz yollamayın. haydi iyi akşamlar...Firmaya mail attım, üyeliğiniz incelenecek. Sonrasında firma tamam deyince de tel no yollayacağım.hayır neyini inceleyecekler. yeni mi açtım diye düşünüyolar. siz firmaya iletin ben bişey istemiyorum. bu ne ya uzadı da uzadı vermeye niyetleri yoksa hiiiç zahmet vermesinler.
Yeni talihlimiz Esra Ergen. Mail attım, acil adres bekliyorum. Bugün öğretmenler günü kutlamamız var okulda, o yüzden çok yoğunum. Sanırım akşam online olurum ancak.
bu arada blogunuzda yakaladinyakaladin.com kampanızın bitiş tarihini bulamadım. yoksa benim mi yanlışlığım var gtöremedim mi acaba?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu arada blogunuzda yakaladinyakaladin.com kampanızın bitiş tarihini bulamadım. yoksa benim mi yanlışlığım var gtöremedim mi acaba? Sizin derdiniz ne anlamıyorum. Hediyeyi istemiyorum, firmaya bildirin dediniz, ben de yeni çekiliş yaptım. Sizin takdiriniz. Çünkü firma uygun görmedi sizi, nedeni de bana yanlış soyad bildirdiniz. Gayet iyi niyetle ben kendi hediyemi yeni yaptığım çekilişte çıkan kişiye vermeyi düşündüm ve sizin için firmaya tekrar mail attım. Soyadını yanlış bildirmiş, bu soyadla bakar mısınız dedim. Firmadan dönüş olmasını beklemediniz. İstemiyorum dediniz. Bitiş tarihi burada açtığım konuda yazıyor. Bitiş tarihine niye takılıyorsunuz? Sizin derdiniz benimle mi bunu da anlamadım. Ben gayet sakin, kimseye saygısızlık etmeyen bir insanım. Ama siz sınırları aşıyorsunuz. Bloglar şirket değil. Şirket yaklaşımı bekleyemezsiniz. Biz de insanız, anneyiz sonuçta. Bitiş tarihi niye yazmıyor diyemezsiniz. unutmuş olabilirim ama forumda yazıyor zaten bitiş tarihi. Biz bu forumda kavga-huzursuzluk istemiyoruz. Bu tavrınız devam ederse hakkınızda cezai işlem uygulanabilir.
oyalali yanlış tespitlerde bulunmuşsun maalesef hepimiz firmalra bağlıyız onlar ne isterse o ölçüde hareket ederiz bizim elimizden yana ebru hanımın elinden gelen birşey maalesef yokkk