Gönderen Konu: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR  (Okunma sayısı 16898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
Ynt: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR
« Yanıtla #50 : 16 Eylül 2010, 00:10:47 »
ayy çok şaşırdım ya nasıl uğrastın aysel hatta bende yazdım msj onlara bana geri tesekkur msj yazmıslardı.
yazık ya madem en başra deyin tarıf uymuyo diye yazık çok yazık emeğe.. >:(

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #51 : 16 Eylül 2010, 00:12:58 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aile avukatımız var zaten

süper bir haber..yengeme de sorarım ben yine de..şu saatten sonra hukuki açıdan her yolu denemek en mantıklısı..bu tiplere böyle bir fırsatı kendi ellerinle hediye edemezsin..bence konuyu bağlamalıyız..onlara en büyük dersi ne şekilde vereceğini hepimizden daha iyi bilen sensin arkadaşım..inşallah haklı zaferini resmileştirirsin.. :):)
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #52 : 16 Eylül 2010, 00:15:45 »
aile avukatımız var zaten

süper bir haber..yengeme de sorarım ben yine de..şu saatten sonra hukuki açıdan her yolu denemek en mantıklısı..bu tiplere böyle bir fırsatı kendi ellerinle hediye edemezsin..bence konuyu bağlamalıyız..onlara en büyük dersi ne şekilde vereceğini hepimizden daha iyi bilen sensin arkadaşım..inşallah haklı zaferini resmileştirirsin.. :):)
inşallah sonuna kadar uğraşacağım.ben şuan işin ödül kısmında değilim inanki
hakkım yendi ismim o yarışmada zedelendi.benim sinirim bu konuda.

Çevrimdışı kreval

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 16 Eylül 2010, 00:29:03 »
Aysel hanım sizin adınıza gerçekten çok üzüldüm :( Hakkınız olanı size vermemeleri çok üzücü. Umarım hak yerini bulur ve emekleriniz boşa gitmez. Yapabileceğim bir şey olursa lütfen çekinmeden iletin
Öfke gelir,göz kızarır. Öfke gider,yüz kızarır...

Çevrimdışı tubaonde

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #54 : 16 Eylül 2010, 00:33:37 »
Ayselcim çok haklısın önemli olan ödül değil burada, insanların yaptığı haksızlık, elinden geleni ardına koyma, burada samimi bir ortam vardı eskiden artık benim de fazla uğramamamın nedenlerinden birincisi bazı insanların bu forumu pislikleriyle kirletmeleriydi, arasıra uğruyorum ama eski tadı alamıyorum maalesef, arkadaşım sonuna kadar yanındayım çünkü haksızlıklara hiç tahammülüm yoktur ve senin dürüst bir insan olduğunu da biliyorum, haksızlığa uğramana çok üzüldüm ne her zaman yanındayım canım...
UMUTSUZ YAŞANMIYOR...

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
« Yanıtla #55 : 16 Eylül 2010, 00:47:00 »
bende konuyu az önce farkettim ve çok üzüldüm emeğinle oynanmasına :-\ ne olursa olsun hakkını aramalısın firmanın yaptığı çok ayıpp
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)

Çevrimdışı anermis

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #56 : 16 Eylül 2010, 00:47:14 »
allah aşkına banvit bu resimlerimi seçti diğer orjinal resimler varken bravo yani bunlar resmen netten alıntı emeğe saygı nerde hile hurda kazanır olmuş banvite sormak lazım acaba kaç kişide profesyonel makina varki yada o resmin ışığını ev ayarında nasıl yapılır madem anlamıyosun git bi fotoğrafçıya baktır valla abim bu işin piridir ama o bile bu kadar net çekemez ya allah aşkına ayseli falan silmişler ne kadar emek verdi şimdi akılları başlarına geldi bu resimler başında onaydan geçmedimi şimdi ne bu bi de banvit çok iyi bi firma pes yani

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #57 : 16 Eylül 2010, 00:49:18 »

[/quote]

dava açmayı düşünüyorsan bir avukata danış derim çünkü karşında bir şahıs yok Dev bir firma var
[/quote]
ben ne büyük firmaları dize getirdim beni tanıyan arkadaslarım iyi bilirler.
ayrıca hukuk firmanın büyüklüğüne bakmaz haklıdan yanadır.ip adresleri hersey yenden başka bir yer inceletilir.adım gibi eminim bu 3 isim son 3 günde 1000 oya hile ile geldi.

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 16 Eylül 2010, 00:51:49 »
allah aşkına banvit bu resimlerimi seçti diğer orjinal resimler varken bravo yani bunlar resmen netten alıntı emeğe saygı nerde hile hurda kazanır olmuş banvite sormak lazım acaba kaç kişide profesyonel makina varki yada o resmin ışığını ev ayarında nasıl yapılır madem anlamıyosun git bi fotoğrafçıya baktır valla abim bu işin piridir ama o bile bu kadar net çekemez ya allah aşkına ayseli falan silmişler ne kadar emek verdi şimdi akılları başlarına geldi bu resimler başında onaydan geçmedimi şimdi ne bu bi de banvit çok iyi bi firma pes yani
artık profesyonel fotografcılar yarışmalara katılıo demekki cnm. ev ayarı pozlama ayarı herseyin ustası sanırım resmi çeken.elinde 10bin tl lik makina var demek .)
resimden juriden onaylanıp yarışmaya uygun görülenler oylamaya acıldı kaç tane resim yükledim ben anca bunu kabul ettiler.

Çevrimdışı yasin0000

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #59 : 16 Eylül 2010, 00:58:38 »
Aysel hanım özellikle ben biraz takip ettim yarışmayı. Gerçekten sizin kazanacağınızı tahmin ediyordum. benden oy istemediğiniz halde forumdan olduğunuzu bildiğimden size oy verdim. Ama malesef üzüldüm. Daha önce başka konuda yazmıştım.Bende kazandığım bir kampanyada kampanyayı yapan firmanın sahibi ile görüştüm. Ben kazanınca firmaya bu forum sitesinden 19 kişi mail atmış yasin hilecidir nasıl kazandırdınız vb. tarzda mailler. Gerçi hediyeyi aldım ama forum sitesinde herşey çıkar. Bu bir gerçek. forumda aşırı sinsi olup ortalığı karıştıranlar var emin olun. Benim size tavsiyem. eğer kendinize güveniyorsanızki şu duruma göre %100 haklısınız hiç çekinmeden mahkemeye müracaat edin. Hiç acele etmeyin. uzman kişiler o firmanın bütün kayıtlarını didik didik ederler emin olun. Başıma iş açarmıyım diyede korkmayın ki korkacağınızıda sanmıyorum. siz onlardan en az 10 ıpad alacak tazminat kazanırsınız hiç merak etmeyin. Buda bir örnek olur. Katılım koşullarında diyor zaten tazminat felan olursa haksız oylarla kazanan kişiye rücu ettirilecek. O zaman görür bakalım hem bu forumda olupta arka tarafta sus pus oturup bıyık altından gülen kişi tazminatı ödediği zaman size nasıl yalvaracak. ben ettim siz etmeyin diye. inanın keşke sizin başınıza şuan gelen bana gelseydi. Hiç tereddütsüz sulh hukuk mahkemesine firma hakkında davayı açardım.gerçekten kötü olmuş ama dediğim gibi forumda çok sinsi kişiler var.

Destek olan mesaj bıraksın. Bende destek olurum. Saolun.