Gönderen Konu: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR  (Okunma sayısı 16897 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
Ynt: Saatli Tarif Takvimi Yemek yarışması kAZANANLAR
« Yanıtla #40 : 15 Eylül 2010, 23:55:02 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya devrim ben merak ediyorum ben nasıl kazandım netbook u diye.bu kadar hile hurda varken  ???

dayanışmanın gücü vardı Sibel Abla..pelin sen ve de ben mücadele ettik..bazıları yarışma başlamadan tezgahlarını kurmuşlar kurbanlarının gelmesini bekliyordu..ama bizler..3 'müz onların "korkunç Filmi" olduk.. :D :D
yok be devrimcim bence bunlar girmedi o yarışmaya o yüzden biz alabildik.bir daha mı oylamalı yarışma allah korusun diyeceğim :)
sevgili aysel, sinirden kendini yeme lütfen.sakin ol . hakkını tabi ki arayacaksın ve tüm bunları o zaman bizlerle paylaşacaksın.oy verenlerden biri olarak ne kadar uğraştığını biliyoruz.ama sakin ol,sakin davran. emeğin hakkı yenmez unutma.

Ahh Ahh Sibel Ablam senin haberin yok bilmiyorsun!!devrim1986 Henkel Moderatörlerine sürekli şikayet edildi..Kaç defadır iletişim kurdum..Neler neler döndü de yine tek doğru beni buldu..Tuna Bey onu çok seviyorum..Karakterine hayranlık duyuyorum..Bu durumda beni yalnız bırakmadı bana inandı..tıpkı pelinle sana inandığı gibi..sonuçlar açıklandığında hepimizin ortalama 15 oyu silinmişti..şimdi bile olsa o 700+ oyu bulurum bal gibi..ben şunu biliyorum Tofita gibi gösteriş meraklısı firmaların yarışmasına katılmak asrın hatası..artık firma seçerek giriyorum..kapiş.. :D :D :D :D
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 15 Eylül 2010, 23:55:47 »

siz burdaki mesajınızda kazananları nerden bildiniz de yazdınız acaba audacious ? ???

Çok basit, akıl var izan var. Hiç fotografları ve tarifleri incelediniz mi?  Ben inceledim.  Ve sadece tahminde bulundum.  Size de tavsiyem önce bir tarifleri okuyun.  Şimdi bir tahminde daha bulunayım.  Kazanan yarışmacılar hilekar ilan edilecek. Marka kötülenecek.  Ben de büyük bir hışımla eleştirileceğim ve firmaya yakınlığım falan sorgulanacak.
BENCEDE hiç kimse sonucu bu kadar kesin ve emin şekilde bilemez audacious ama sen bildin ogün dediğim gibi yine diyorum ajans ile  ilgin var demekki bugüne kadar 1 tek kimse resmimi eleştirip silineceği için araştırma yapmadı ama sen tuttugun hatice çevik kazanamadı silindi diye beni nasıl eleştiri yapsam diye baktın oydan tutturamadın yemeğin silinecek dedin.kimbilir yemeğim için onlarca kişi bir araya geldi şikayet etti.ajansa aysel sizin tanıdıgınız torpilliniz demişler ajansta korktu kimbilir kazananı ben olarak acıklasa üzerlerine gelecek diye birkaç şikayet için beni harcadı bilemiyorum ama böle kalmıcak bu.yasal haklarıma başvuracağım çünki haklıyım. ogün ben telefon ettiğimde bir forumda kazanan  3isim acıklandı bile dedim güldü kimlermiş hangi forummuş dedi.
isim söyledim ve forumu hemen baktı ama nedense baktıgında bu forumdaki herkesi tanıyordu pelinlp modmuş oda yarışmada size oy atıp bize mail atmıştı ve sizin blogunuzda size oy atanlar hep burdan nikleri dedi evet bende ordan oy topladım dedim.ne burası burdaki herkes hepmi kazanıyor böyle saçma bir foruma üye olmam asla falan dedi bende bizim hobimiz bu sacma dediğiniz forumdaki arkadaşlarım bana oy verdi dedim.normal insanlar üye olmaktan korkuyor dedim. ajansta yarışmadan sorumlu kişi güldü o 3 isim zaten kökten hile elenecek dedi.kökten hile dedikleri isimler mi kazandı şimdi.
Keşke diyorum yarışmayı başında görseydim de. Seni fotonu yarışmanın başında eleştirseydim belki o zaman değiştirirdin daha uygun bir foto koyardın.  Ne yazık ki bu forumda poh pohçular o kadar fazla ki. Senin asıl düşmanın onlar bence. Gerçeği görmeni engelliyorlar. Hala fotonun mükemmel harikulade olduğunu söyleyenler var. Oy toplamak için emek harcamışsın ona lafım yok. Saygı duyarım.  

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #42 : 15 Eylül 2010, 23:57:34 »
son anda banvit yapacağını yaptı.sonuç hüsran oldu.firma ile bunca zaman iletişim içinde olan birinin haklılığını nasıl bilemezler anlamıyorum.kesin tanıdıklarına verdiler ödülü..

Çevrimdışı istanbul_Efesi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #43 : 15 Eylül 2010, 23:58:39 »
Belki banvit teselli ödülü falan yollar tavuk falan:)

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #44 : 16 Eylül 2010, 00:00:48 »

:D :D :D :D

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 16 Eylül 2010, 00:02:46 »
asla kapıma sokmammmm
kazandıgım hediye paketinide direk kedilere yedireceğim bundan sonra evde ne yedirirm nede yerim!
teselliye ihtiyacım yok.ben davamı açınca asıl ozaman olan olacak .olayın maddi boyutunda değilim şuan resmen benimle oynandı dalga geçildi birkaç kişi beni şikayet etti diye korkup sildiler resmen.ama inanın o yarışmada benden fazla emek veren olmadı en çok gercek oyu ben topladım.hep hileler oldu silindi hileler.son gün silmediler

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #46 : 16 Eylül 2010, 00:04:24 »
asla kapıma sokmammmm
kazandıgım hediye paketinide direk kedilere yedireceğim bundan sonra evde ne yedirirm nede yerim!
teselliye ihtiyacım yok.ben davamı açınca asıl ozaman olan olacak .olayın maddi boyutunda değilim şuan resmen benimle oynandı dalga geçildi birkaç kişi beni şikayet etti diye korkup sildiler resmen.ama inanın o yarışmada benden fazla emek veren olmadı en çok gercek oyu ben topladım.hep hileler oldu silindi hileler.son gün silmediler

İstersen davanın sonucunu da söyleyeyim sana.

Çevrimdışı istanbul_Efesi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #47 : 16 Eylül 2010, 00:04:45 »
asla kapıma sokmammmm

dava açmayı düşünüyorsan bir avukata danış derim çünkü karşında bir şahıs yok Dev bir firma var

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #48 : 16 Eylül 2010, 00:07:40 »
asla kapıma sokmammmm

dava açmayı düşünüyorsan bir avukata danış derim çünkü karşında bir şahıs yok Dev bir firma var

bir avukat bir danışmaya 120 papel alıyor..başka yollarla deneyebilirsin..biliyorsun sen o yolları.. :D :D

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 16 Eylül 2010, 00:09:37 »
aile avukatımız var zaten