Gönderen Konu: Depo Lirası  (Okunma sayısı 30197 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
Ynt: Depo Lirası
« Yanıtla #80 : 14 Kasım 2010, 22:43:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
SEN HİÇ BİŞİLER ALDINMI PEKİ ORADAN CANIM ?

FİŞLERİ GÖNDERİRKEN ÜYE NUMARANIZI YAZIN DEMİŞ.. O NEREDE YAZIYOR ???
Ben mail attım,şu anda üye numarası uygulamamız yok diye mesaj geldi.Fauralarınızın en üstüne kendi adınızı yazmayı unutmayın.Ayrıca her ay sonunda faturalarınızı ulaştırmış olmalısınız.Bir de faturaları faxladıktan sonra telefonla arayıp alınıp alınmadığını teyit ettirmeyi unutmayın. :)

Çevrimdışı arastiranbirannee

• Usta Kampanyacı
  • copi-poki-eylul
« Yanıtla #81 : 15 Kasım 2010, 01:01:23 »
SEN HİÇ BİŞİLER ALDINMI PEKİ ORADAN CANIM ?

FİŞLERİ GÖNDERİRKEN ÜYE NUMARANIZI YAZIN DEMİŞ.. O NEREDE YAZIYOR ???
Ben mail attım,şu anda üye numarası uygulamamız yok diye mesaj geldi.Fauralarınızın en üstüne kendi adınızı yazmayı unutmayın.Ayrıca her ay sonunda faturalarınızı ulaştırmış olmalısınız.Bir de faturaları faxladıktan sonra telefonla arayıp alınıp alınmadığını teyit ettirmeyi unutmayın. :)

tamam çok teşekkür ederim yardımlarınız için  :)
Eylül

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #82 : 18 Kasım 2010, 15:59:41 »

bazı fişler tarayıcıdan taranınca çıkmıyor onlar nasıl olacak bilgisi olan var mı

koyu olarak bir kez daha taratın

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #83 : 19 Kasım 2010, 09:36:08 »
fişleri direk göndersek
...

• Usta Kampanyacı
  • copi-poki-eylul
« Yanıtla #84 : 21 Kasım 2010, 19:52:37 »
arkadaşlar burada yasal olmayan bişi söz konusu olamaz değil mi ? kim vurduya gitmeyelim :D :D :D
Eylül

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 23 Kasım 2010, 01:41:11 »
ne yalan söyliyim bende korkar oldum ???
BEN TAŞINDIM ARTIK SOL YANINDAN.KİRAYA VEREBİLİRSİN O BOŞLUĞU.SOLUN AÇIK OLSUN!!

• Usta Kampanyacı
  • copi-poki-eylul
« Yanıtla #86 : 23 Kasım 2010, 08:53:47 »
akşam babam dedi.. bu nası iş. başınıza iş almayın ???
Eylül

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #87 : 23 Kasım 2010, 16:10:54 »
bende anlamadım ama bir yandanda düşünüyorum ne gibi bişey olabilir diye tc.kimlik nosu vermemiz korkuttu sadece beni.türk milletindende korkulur hani ???
BEN TAŞINDIM ARTIK SOL YANINDAN.KİRAYA VEREBİLİRSİN O BOŞLUĞU.SOLUN AÇIK OLSUN!!

Çevrimdışı Meraal

• Usta Kampanyacı
    • meralin dünyası
« Yanıtla #88 : 23 Kasım 2010, 17:09:50 »
Arkadaşlar siteye mail atmıştım yasal mı falan tarzında valla çok ilgililer hemen cevap yollamışlar işte mail
Merhabalar,

Kullanıcılarımız için hazırladığımız açıklamalarda da (Ana sayfanın en altında Büyük Depo Hakkında, Depo Lirası Nedir, Üyelik Sözleşmesi, Kullanım Koşulları gibi alanlarda), belirtildiği üzere sistemimiz Maliye Bakanlığı’na danışılarak hazırlanmış bir projedir. Dolayısı ile yasal olarak herhangi bir sorun ya da sıkıntı bulunmamaktadır.

Merhabalar,

Kullanıcılarımız için hazırladığımız açıklamalarda da (Ana sayfanın en altında Büyük Depo Hakkında, Depo Lirası Nedir, Üyelik Sözleşmesi, Kullanım Koşulları gibi alanlarda), belirtildiği üzere sistemimiz Maliye Bakanlığı’na danışılarak hazırlanmış bir projedir. Dolayısı ile yasal olarak herhangi bir sorun ya da sıkıntı bulunmamaktadır.

Fiş kopyalarınızı talep etmemizin nedeni, sizin gerçekten kayıt ettiğiniz alışverişleri yapıp yapmadığınızı kontrol etmek amacıyladır. Sisteme kayıt etmiş olduğunuz bilgiler analiz edilerek üyelerimizin alışveriş tercihlerini ortaya çıkarmak ve sitemize satış için koyacağımız ürünleri bu bilgiler ışığında belirlenmektedir. Dolayısı ile bizim kazancımız da bu noktada ortaya çıkmaktadır. Daha doğru ürün seçimi ile depomuzda satılmayacak ürünleri boşu boşuna tutmamış olmaktayız. Ayrıca size sadece Depo Liralarınız ile hediye vermiyoruz. Bildiğiniz gibi Club sayfasının haricinde ana satış sayfası da mevcut. Club bölümünde çok az sayıda ürün bulunmakta, puanı birikip ne yapacağına karar veremeyen üyelerimizin harcama yapabilmesi için orada ürün bulunduruyoruz. Esas satış sayfasında ise kar marjımızı minimize ederek, piyasa satış fiyatları ile olan farkı Depo Lirası ile tamamlayarak da satın alım işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Dolayısı ile sistemimizde ne yasal olmayan ne de sizin korkmanıza neden olacak bir unsur bulunmamaktadır.

Gönül rahatlığı ile fişlerinizi kayıt ederek, alışveriş yapabilirsiniz.

İlginize teşekkür eder, kazançlı alışverişler dileriz.

Saygılarımızla,

Büyük Depo Destek Ekibi

Çevrimdışı ahmettalha

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 23 Kasım 2010, 21:55:04 »
deneyelim bakalım teşekkürler