0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
canım 100 tl ye 2 tl veriyo detaylı girersen 100 tl ye 4 tl verir ayrıca bir ayda 2000 tl yi detaylı girersen ay sonunda 80 tl veriyorlar en fazla ayda 160 kazanabilirsin..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım 100 tl ye 2 tl veriyo detaylı girersen 100 tl ye 4 tl verir ayrıca bir ayda 2000 tl yi detaylı girersen ay sonunda 80 tl veriyorlar en fazla ayda 160 kazanabilirsin..Çokk saol canımm bende başlıcam en kısa zamanda
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapincanım 100 tl ye 2 tl veriyo detaylı girersen 100 tl ye 4 tl verir ayrıca bir ayda 2000 tl yi detaylı girersen ay sonunda 80 tl veriyorlar en fazla ayda 160 kazanabilirsin..Çokk saol canımm bende başlıcam en kısa zamanda Başla canım başla çok zevkli bişey ya eşime kızıyorum bana fiş bul diye oda ne yapayım ayda 2000 tl lik alışveriş mi yapayım diyor yakında gidip marketlerin önünden fiş topluyacağım o kadar sardı beni yani Marketlerin önü fiş kaynıyo ya ya içimi biri dürtüyor eğil al diye
bu ay kasım aynın faturaları yalnız mı kabul ediliyor bende ekim ayının faturası var