0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu site sağlam mı acaba?Ben kaydoldum ve fiş toplamaya başladım.Büyük hediyelerden almak istiyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBu site sağlam mı acaba?Ben kaydoldum ve fiş toplamaya başladım.Büyük hediyelerden almak istiyorum.valla çok sağlam ben siparişimi verir vermez hemen ertesi gün geldi
maille fişleri nasıl yolluyoz resmini çekip mi? yada nasıl tarıyoruz? pek bilgisayardan anlamıyorum da:(
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaille fişleri nasıl yolluyoz resmini çekip mi? yada nasıl tarıyoruz? pek bilgisayardan anlamıyorum da:( En güzeli fişleri bilgisayara kaydettiğin sıraya göre A4 kağıdına yapıştır ve kaç A4 varsa hepsini sitede verilen fax adresine gönder,10 dakika sonra arayıp fax larınızın ulaşıp ulaşmadığını öğrenin.Ben böyle yapmayı düşünüyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmaille fişleri nasıl yolluyoz resmini çekip mi? yada nasıl tarıyoruz? pek bilgisayardan anlamıyorum da:( En güzeli fişleri bilgisayara kaydettiğin sıraya göre A4 kağıdına yapıştır ve kaç A4 varsa hepsini sitede verilen fax adresine gönder,10 dakika sonra arayıp fax larınızın ulaşıp ulaşmadığını öğrenin.Ben böyle yapmayı düşünüyorum. teşekkürler