Gönderen Konu: Depo Lirası  (Okunma sayısı 29071 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tozpembe79

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Depo Lirası
« Yanıtla #160 : 24 Aralık 2010, 21:22:01 »
Sayın Üyemiz,

Öncelikle 2010 yılında Büyük Depo’ya  göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür eder, bu vesile ile 2011’in size mutluluk ve kazançlı alışverişler getirmesini dileriz.

01.01.2011 itibarı ile sistemimizde uygulanacak bazı değişikliklerle Dikkatinizi Çekmek istiyoruz.

Bildiğiniz gibi Büyük Depo Fiş Kayıt Sistemi “Siz Sayın Üyelerimizin günlük hayatınızda yaptığınız alışverişleri ispatlaması karşılığında Depo Lirası hediye etmesi” şeklinde çalışmaktadır.

Dolayısı ile Büyük Depo sisteme kayıt ettiğiniz fişlerin karşılığındaki alışverişleri sizin yaptığınızı ve fişlerin size ait olduğunu doğru kabul etmektedir.

Ancak son zamanlarda yaptığımız veri analizleri sonucunda karşılaştığımız bazı durumlar bu alışverişlerin üyelerimiz tarafından yapılmadığını ve fişlerin marketler veya satıcılardan toplanarak sisteme kayıt edildiğini düşünmemize neden olmaktadır. Bu bilgi ışığında sisteme kabul edilebilir fiş bilgileri ile ilgili yeni bir düzenleme yapılacağını

bilgilerinize sunarız.

01.01.2011 tarihi itibarı ile üyelerimizin aynı tarihte aynı mağazadan en fazla 3 adet fişi / faturası kabul edilecektir. Aynı tarihte aynı mağazadan 3’den fazla alışveriş yapılsa ve fişler sisteme kayıt edilse dahi kontrol ve onaylama esnasında silinecektir.   

Bilgilerinize sunar, konuya dikkat etmenizi rica ederiz.

Saygılarımızla,

Büyük Depo Destek Ekibi

böyle bir mesaj gelmiş

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #161 : 24 Aralık 2010, 21:29:32 »
bunlarda iyice işin suyunu cıkardılar önce yorum yapmayı engellediler şimdi fişlerde sacmalıyorlar zaten 2000 tl fiş girişi yapılıo duyanda 5000 tl fiş girişi yapıp ayda 200 puan kazandığımızı sanacak bu kadar da olmaz
Özgürlük savaşcısı CECEN kardeşlerimize selam olsun...!

Çevrimdışı tozpembe79

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #162 : 24 Aralık 2010, 21:33:07 »
bence hep beraber gelen maile tepki gösterelim o zaman dikkate alınır diye düşünüyorum.

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #163 : 24 Aralık 2010, 21:37:18 »
bence de ya limiti serbest bıraksınlar yada son uygulamadan vazgecsinler

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #164 : 25 Aralık 2010, 13:41:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bunlarda iyice işin suyunu cıkardılar önce yorum yapmayı engellediler şimdi fişlerde sacmalıyorlar zaten 2000 tl fiş girişi yapılıo duyanda 5000 tl fiş girişi yapıp ayda 200 puan kazandığımızı sanacak bu kadar da olmaz

şaka gibi ya...bu ülkede orta gelirli kaç tane aile ayda 2000 liralık alışveriş yapıyor acaba  ???

ayda 2000 liralık alışveriş yapabiliyorsam,senin vereceğin bir kaç ufak tefek eşyanın peşinden gitmem zaten..

ayda 2000 lirayı zenginler harcar ki; onlarda fiş kopyasıyla vs uğraşmaz zaten.. bence bu uygulama tutmaz...

Çevrimdışı kızıl mavi

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #165 : 25 Aralık 2010, 15:05:48 »
bu gidişle kimse uğraşmayacak bununla >:(
BEN TAŞINDIM ARTIK SOL YANINDAN.KİRAYA VEREBİLİRSİN O BOŞLUĞU.SOLUN AÇIK OLSUN!!

Çevrimdışı melikekk

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #166 : 26 Aralık 2010, 23:06:07 »
bence hep beraber gelen maile tepki gösterelim o zaman dikkate alınır diye düşünüyorum.

bence de tepki göstermek gerekiyor en azından ya limit fiş miktarını arttırsınlar yada puanlarımızı,zaten bdclub'a da  birşey koymuyorlar,sinir oluyorum.

Çevrimdışı raşel

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #167 : 27 Aralık 2010, 00:21:50 »
forum sayesinde  ilgi arttıya ne yapacaklarını şaşırdılar  bir süre  topluca   bırakırsak    ve bunu  belirtirsek    insanları  geri cekmek  için  cazip fikirler  üretebilirler

Çevrimdışı bedduamiz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #168 : 27 Aralık 2010, 19:32:23 »
ben yarın siteden üyelik iptalimi isteyecegim arkadaşlar bunlar havalandı eski koşullar yerine gelmeden artık siteye dahi girmem

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #169 : 27 Aralık 2010, 19:46:39 »
buda bitti yaniii..kendi kendilerini bitirdiler..