1.80 lere kadar düşürmüşler napayım okadar oy topladım sizlerden. onları Allaha havale ediyorum o kadar kinlenmişlerki bana, yoğun destek aldığım için sanırım baya bi uğraşmışlar düşürebilmek için diyecek bişeyim yok söyleyeceğimi söyledim.Rabbimie havale ettim sonuçta buda kul hakkı umarım bu mesajımı okuyorlardır ki eminim okuduklarına kimsenin hakkı kimsede kalmaz
bugün profilodan arandım mailim ve iletişime attığım mesajım için geri dönüş yapmşılar haksız rekabete asla yer vermeyeceklerini sitede ayn ıp üzerinden verilen oyların geçerli olmayacağını ve çerezlerin tekrar silinip oy verildiği hakkında ise gerekli çalışmaları yapacaklarını ayrıca bunla ilgili temizleme çalışmaları yapacaklarını söylediler ayrıca videolaranın ansızın silinecebileceğini yasal hak talep edemeyeceklerini falan anlattılar tam olarak belki iafade edemiyorum ama anladığım şu herkes itediğini yapsın yarışma sonunda farklı ıplerden gelen yüksek ve düşük oylar geçerli sayılacakmış bu konuda çok mutlu oldum.profiloya burdan teşekkürler
Sevindim senin adına. Diğer konuya yazdıgımı silmiştim şimdi o durumu hiç bilmeyenlerin aklına cinlik gelmesin diye. Reklam ajansı pek sorumluluk sahibi değil ama profilo işin içine girince sonuclar adil olur inş.
inşlh adil olacak belkide sco onlar beni düşürürken farklı ıpden oy veriyorlar ya belki kazanmama vesile olurlar
iyi oldu böylesi ama zaten aynı bilgisayardan verilen oylar her türlü silinirdi.
bol şans
sevindim senin adına,inşallah kazanırsın
bugün profilodan arandım mailim ve iletişime attığım mesajım için geri dönüş yapmşılar haksız rekabete asla yer vermeyeceklerini sitede ayn ıp üzerinden verilen oyların geçerli olmayacağını ve çerezlerin tekrar silinip oy verildiği hakkında ise gerekli çalışmaları yapacaklarını ayrıca bunla ilgili temizleme çalışmaları yapacaklarını söylediler ayrıca videolaranın ansızın silinecebileceğini yasal hak talep edemeyeceklerini falan anlattılar tam olarak belki iafade edemiyorum ama anladığım şu herkes itediğini yapsın yarışma sonunda farklı ıplerden gelen yüksek ve düşük oylar geçerli sayılacakmış bu konuda çok mutlu oldum.profiloya burdan teşekkürler
IP değiştirse bile aynı bilgisayardan olduğu anlaşılır.
profilo tüm sahte puanları silmiş puanlar havada uçuşuyordu

iyice soğumuştum yarışmadan oy toplamak istemiyordum şimdi son gaz devam fırına ihtiyacım var inşlh kazanırım yükseklerde gözüm yok hakkımla kazanayım yeter bu konuda bana destek olan arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum