Gönderen Konu: profilodan cevap geldi  (Okunma sayısı 6613 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
profilodan cevap geldi
« : 14 Ağustos 2010, 23:16:59 »
profilo hayal dünyasına 3 gün önce katıldım gece gündüz gerek burdan gerek face hesabından msn den  herkese rahatsızlık verdim hepinize, gece gündüz demeden bebeğimden ve diğer çocuğumdan zaman kısarak oy istedim siz değerli arkadaşlarım kırmadan oy verdiniz sağolun hepiniz ama haksız bir rekabet var sitede ben oy istiyorum arkadaşlar oy veriyo yükseleceğime düşüş yaşıyorum bir arkadaşım bana mesaj atmış oy verdim 5 yıldıza bastım 2.76 idin 2.75 oldun diye ve şuan iyice gerilemekteyim ya sistem farklı yada hile mevcut napacağımı bilemiyorum elimden gelebildiğince bende yardım istemeye çalışıyorum oy toluyorum ama buna müsade edilmiyor nedenini anlamdığım bi şekilde düşüş yaşıyorum kesinlikle hile ilgili hiç bişey yok çünkü hemen hemn hepinizden oy istedim diyecek bişeyim yok yine hakkaniyetle devam edeceğim kazansamda ki sonuç yine kaybetmek olacak buna eminim çabam boşa burdan sadece diyeceğim hilecilere elbet birgün gelecek hakkımla kazanacağım özür diliyorum hepinizden ama çok üzüldüm emeklerime sizlerle paylaşmak istedim saygılar arkadaşlar
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Ynt: lütfen okuyun
« Yanıtla #1 : 14 Ağustos 2010, 23:23:40 »
ben oy verdim şimdi 2.52 idin 2.53 oldun sistemde sorun yok galiba ama yıldızlara ucu ucuna basmak önemli bence
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı firuzeyno10

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 14 Ağustos 2010, 23:25:01 »
cnm ben oylamamısım şimdi oyladım 5 yıldız verdım..12345  2.54

umarım kazanırsın cnm.sıkma canını rabbim hile hurda ile kazananların elbet bir yerinden çıkarcaktır kazandıklarını..zor zor valla çok zor ben zamanında çok üzüldüm bu yüzde oylamalı beğenili hiç bir yarısmaya katılmıyorum.ohh şimdi pek rahatım.ama sen top 10 dasın bırakma devam et.son güne kadar.sıkma canını

Çevrimdışı dilekaygun

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 14 Ağustos 2010, 23:27:51 »
canım bende şimdi oyladım 2.54 dü,2.55 oldun,inşallah kazanırsın biliyorum bu tarz yarışmalar insanı çok yıpratıyor ama kararlı olmanı tavsiye ederim...

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #4 : 14 Ağustos 2010, 23:29:39 »
teşekkürler arkadaşlarım değer verip derdimi okuduğunuz için  bende girdiğim yarışmaları zaten yarım bırakmak zorunda kalıyorum hep hile önüme geçiyor burda ailem gibisiniz destek istiyorum destek veriyorum ama hileye başvurmadığım için kaybeden oluyorum ama olsun sizin teselli verdiğiniz cümleleriniz en güzel hediye bana ailem gibi oldu form 3. evladım gibi sanki her boşlukta ve hergün heyecanla açtığım tek site sağolun değerli arkadaşlarım
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #5 : 14 Ağustos 2010, 23:31:18 »
ben şimdi başka tarayıcıdan denedim ve yine oy verebildim yani bu şekilde oluyorsa baya açık olan bir yarışma bence iletişime geç böyle zor olur.
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #6 : 14 Ağustos 2010, 23:38:13 »
hemen mail atayım ozaman

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #7 : 15 Ağustos 2010, 00:01:55 »
mail attım umarım işe yarar

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 15 Ağustos 2010, 00:03:50 »
bir arkadaşa oy verdirdim 2.67 oldun 2.66'dan
ya o saatte bir sorun oldu yada başkaları size düşük puan verdi ortalamanız düştü.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #9 : 15 Ağustos 2010, 00:06:52 »
evet siz mesaj atmıştınız ya ondan sonra moralim çok bozulmuştu hani bi yarışmada bir hile şekli geliştirmişlerdi ya bana verieln oylar onu yükseltiyor beni düşürüyor acaba öylemi oldu dedeim ama şuan arkadaşların hepsi normal şekilde veriyor oy ama yinede mail attım iletişime yazdım pazarteside arayacağım