profilo hayal dünyasına 3 gün önce katıldım gece gündüz gerek burdan gerek face hesabından msn den herkese rahatsızlık verdim hepinize, gece gündüz demeden bebeğimden ve diğer çocuğumdan zaman kısarak oy istedim siz değerli arkadaşlarım kırmadan oy verdiniz sağolun hepiniz ama haksız bir rekabet var sitede ben oy istiyorum arkadaşlar oy veriyo yükseleceğime düşüş yaşıyorum bir arkadaşım bana mesaj atmış oy verdim 5 yıldıza bastım 2.76 idin 2.75 oldun diye ve şuan iyice gerilemekteyim ya sistem farklı yada hile mevcut napacağımı bilemiyorum elimden gelebildiğince bende yardım istemeye çalışıyorum oy toluyorum ama buna müsade edilmiyor nedenini anlamdığım bi şekilde düşüş yaşıyorum kesinlikle hile ilgili hiç bişey yok çünkü hemen hemn hepinizden oy istedim diyecek bişeyim yok yine hakkaniyetle devam edeceğim kazansamda ki sonuç yine kaybetmek olacak buna eminim çabam boşa burdan sadece diyeceğim hilecilere elbet birgün gelecek hakkımla kazanacağım özür diliyorum hepinizden ama çok üzüldüm emeklerime sizlerle paylaşmak istedim saygılar arkadaşlar