Sabah ayni sey benim facebookla oldu, Sozten buna sahit, 3 saat acamiyordum, sonra onay icin 7 resim kime ait oldugunu bilmemis istedi, Soztene resimleri kopilayip yolluyordum, o kime ait oldugunu soyluyordu ve hesabimi actim, Gecen O arkadasin sifresini kirinca, sanirim kafasi biraz karisik olan hanfendi, bana,. esime ve tum arkadaslarima tehtit mesajlari atiyordu, ve tabiki herkesten cok sert yanit aldi, Savciliga gitseydi bunu aninda cozerlerdi, ve kimin oldugunu soylerler, bostan yerde bu kadar kucuk dusup iftira atmaya gerek yok, ama ben bunu sadece onun cahilligine veriyorum, cunku normal bir insan bu kadarda kucuk dusmemeli, ama ben onu hiiiiiicc takmiyorum, cunku ona saygim SIFIR, Neyse bende bugun sabah esime aradim arkadaslar, esim gitti bas savciya basvurunu yapti, yakinda bu rezillik kime ayit oldugunu ogrenecem, ama ozlemle ve benim hesabim ayni sekilde ayni gun boyle olunca, aklima sadece BIR kisi geliyor, oda burda suan konuyu okuyor
aynısı oldu canım işte anlayamadım bende off zaten hacklense ne olucakki kendisi kayberder mail atarım tespit ettiririm faceden bir şekilde
ha bu arada, hesabima ulastiktan sonra orda bir uari cikti, saat 03;49 da giris bu IP den ve Bu Sehirden girmeye calisti diye onuda not alip savciya ilettik
Sabah ayni sey benim facebookla oldu, Sozten buna sahit, 3 saat acamiyordum, sonra onay icin 7 resim kime ait oldugunu bilmemis istedi, Soztene resimleri kopilayip yolluyordum, o kime ait oldugunu soyluyordu ve hesabimi actim, Gecen O arkadasin sifresini kirinca, sanirim kafasi biraz karisik olan hanfendi, bana,. esime ve tum arkadaslarima tehtit mesajlari atiyordu, ve tabiki herkesten cok sert yanit aldi, Savciliga gitseydi bunu aninda cozerlerdi, ve kimin oldugunu soylerler, bostan yerde bu kadar kucuk dusup iftira atmaya gerek yok, ama ben bunu sadece onun cahilligine veriyorum, cunku normal bir insan bu kadarda kucuk dusmemeli, ama ben onu hiiiiiicc takmiyorum, cunku ona saygim SIFIR, Neyse bende bugun sabah esime aradim arkadaslar, esim gitti bas savciya basvurunu yapti, yakinda bu rezillik kime ayit oldugunu ogrenecem, ama ozlemle ve benim hesabim ayni sekilde ayni gun boyle olunca, aklima sadece BIR kisi geliyor, oda burda suan konuyu okuyor
2-3 defa bu banada oldu, kampanya hesabımda. ama ben facebook güvenlik için yapıyor sandım demek bundan dolayı olmus. inanmıyorum yaa

ayrıca blogumun linki sikayet edilmis, link kopyalama yapamıyordum kampanyaya katılan arkadaslara kac gündür.
face yazdım anca bugun düzeldi. neden sikayet ederler, dertleri nedir, neden sifremi kırmaya calısırlar anlamadım gitti

iyi bir seyler yapmaya calısıyoruz, destek olmuyorsanız köstek de olmayın bari, ne diyim
bu insanların ne kadar boş zamanları varda nelerle ugrasıyorlar bu mubarek günlerde
face artık telefon doğrulaması istiyor aktivasyon için parti parti yollanıyor bana ve kampanylarla hiç alakası olmayan arkadaşlarımıda cep tel dorulaması falan geldi bunu bi araştırmak lazım bence.mesela yeni hesap açarkende cep tel onayı istiyor önce bi emin olun derim ben.tabi bilemiyorum dediğiniz gibide olabilir.şifremi değiştireyim bende ya
bu son zamanlarda linki spam olarak işaretleyıp şiakayet etmek de moda oldu.kaç kişiden duydum.prima için arkadaşlara destek mesajı atıyorum diye biri beni de şikayet etmiş.linki mesajlara yazamıyordum.dolayısıyla insanlaradan oy bulmak çok zor oluyor.sonrasında da çok geçmeden eşimin de benimde facebook hesaplarımı hacklediler.virüs bulaşmış giilerden uyarı çıktı.bir sürü şey deneyerek hesapları zor kurtardım.hayır kampanyacı arkadaşlardan oy bulunuyor genellikle.kendi çevrenden bulamıyorsun oyu.ee bu kampanyacılık ruhunda da destek almak da destek vermek de doğası gereği olduğuna göre link neden şikayet edilir anlamıyorum..
kendileri yarıştığı yarışmalarda kaç kere aynı yarışma için tekrar tekrar mesaj attıkları halde ben yıne de kimseyi kırmadım..''kaç oldu bu,neden oy aldığın kişiyı ikide birde rahatsız ediyorsun'demedim.böyle çok oluyor ama biz ir mesaj attık diye linkimiz şikayet ediliyor.pesss diyorum başka da bişey demiyorum.hayır yardım etmek istemiyorsan ya arkadaşlığından sil ya da mesajı görmemezlikten gel olsun bitsin.şikayet etmek ne demek?anlamıyorum insanları..
en son etide yarıştım onda da linkimi spam olarak bildirmişler:)
gülüyorum artık. millet birbirine nasıl kenetleniyor ,burda herkes birbirinin kuyusunu kazıyor! kampanyalarla ilgilenmiyorsan destekle işin yoksa arkadaş olarak ekleme - eklediysen de sil. çünkü ben kampanya faceimdeki herkesten her yarışmada oy istemeye devam edicem:)
en son etide yarıştım onda da linkimi spam olarak bildirmişler:)
gülüyorum artık. millet birbirine nasıl kenetleniyor ,burda herkes birbirinin kuyusunu kazıyor! kampanyalarla ilgilenmiyorsan destekle işin yoksa arkadaş olarak ekleme - eklediysen de sil. çünkü ben kampanya faceimdeki herkesten her yarışmada oy istemeye devam edicem:)
evet kampanyalarla ilgili olanlar beni eklesin.ilgilenmeyenler lütfen kampanyacıları arkadaş listene eklemesin...eklemişse de silsin..
Arkadaşlar ben bu kişilerin isim olarak ortaya çıkmasından yanayım bana da yapılıyor aynı şeyler benim listem var elimde tek tek kim davetime ne cevap verdi kim vermedi akılda kalmaz yazıda kalır

bende bundan sonra bana destek verene destek vereceğim vermeyene bende vermiyorum destek bize zararı dokunanları bilelimde farkında olmadan onlara faydamız dokunmasın...