Gönderen Konu: profilodan cevap geldi  (Okunma sayısı 6668 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
Ynt: lütfen okuyun
« Yanıtla #20 : 16 Ağustos 2010, 20:50:17 »
1.80 lere kadar düşürmüşler napayım okadar oy topladım sizlerden. onları Allaha havale ediyorum o kadar kinlenmişlerki bana, yoğun destek aldığım için sanırım baya bi uğraşmışlar düşürebilmek için diyecek bişeyim yok söyleyeceğimi söyledim.Rabbimie havale ettim sonuçta buda kul hakkı umarım bu mesajımı okuyorlardır ki eminim okuduklarına kimsenin hakkı kimsede kalmaz
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
profilodan cevap geldi
« Yanıtla #21 : 17 Ağustos 2010, 18:32:43 »
bugün profilodan arandım mailim ve iletişime attığım mesajım için geri dönüş yapmşılar haksız rekabete asla yer vermeyeceklerini sitede ayn ıp üzerinden verilen oyların geçerli olmayacağını ve çerezlerin tekrar silinip oy verildiği hakkında ise gerekli çalışmaları yapacaklarını ayrıca bunla ilgili temizleme çalışmaları yapacaklarını söylediler ayrıca videolaranın ansızın silinecebileceğini  yasal hak talep edemeyeceklerini  falan anlattılar  tam olarak belki iafade edemiyorum ama anladığım şu herkes itediğini yapsın yarışma sonunda farklı ıplerden gelen yüksek ve düşük oylar geçerli sayılacakmış bu konuda çok mutlu oldum.profiloya burdan teşekkürler
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: profilodan cevap geldi
« Yanıtla #22 : 17 Ağustos 2010, 18:35:40 »
Sevindim senin adına. Diğer konuya yazdıgımı silmiştim şimdi o durumu hiç bilmeyenlerin aklına cinlik gelmesin diye. Reklam ajansı pek sorumluluk sahibi değil ama profilo işin içine girince sonuclar adil olur inş.
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #23 : 17 Ağustos 2010, 18:37:20 »
inşlh adil olacak  belkide sco onlar beni düşürürken farklı ıpden oy veriyorlar ya belki kazanmama vesile olurlar :)

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 17 Ağustos 2010, 21:44:44 »
iyi oldu böylesi ama zaten aynı bilgisayardan verilen oylar her türlü silinirdi.
bol şans  :)

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #25 : 17 Ağustos 2010, 22:32:11 »
teşekkür ederim

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 20 Ağustos 2010, 03:47:37 »
sevindim senin adına,inşallah kazanırsın

Çevrimdışı alimm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #27 : 20 Ağustos 2010, 13:21:12 »
verdim
canım bloğum meral çok teşekkür ederim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı outout

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #28 : 23 Ağustos 2010, 14:51:23 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bugün profilodan arandım mailim ve iletişime attığım mesajım için geri dönüş yapmşılar haksız rekabete asla yer vermeyeceklerini sitede ayn ıp üzerinden verilen oyların geçerli olmayacağını ve çerezlerin tekrar silinip oy verildiği hakkında ise gerekli çalışmaları yapacaklarını ayrıca bunla ilgili temizleme çalışmaları yapacaklarını söylediler ayrıca videolaranın ansızın silinecebileceğini  yasal hak talep edemeyeceklerini  falan anlattılar  tam olarak belki iafade edemiyorum ama anladığım şu herkes itediğini yapsın yarışma sonunda farklı ıplerden gelen yüksek ve düşük oylar geçerli sayılacakmış bu konuda çok mutlu oldum.profiloya burdan teşekkürler

IP değiştirse bile aynı bilgisayardan olduğu anlaşılır.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #29 : 28 Ağustos 2010, 23:51:41 »
profilo tüm sahte puanları silmiş puanlar havada uçuşuyordu :)) iyice soğumuştum yarışmadan oy toplamak istemiyordum şimdi son gaz devam fırına ihtiyacım var inşlh kazanırım yükseklerde gözüm yok hakkımla kazanayım yeter bu konuda bana destek olan arkadaşlarıma teşekkürü borç biliyorum