15 yorum yazmıştım 0 puan görünüyor boşa uğraştık..
artık pek onaylamıyolar heralde ilk zamanlar biraz verdiler kontor sonra bozdular 10 lira verdiler bana allah bereket versin yeter başka kampanyalara gidelim
galiba düzelmiş ama ben hala alamıyorum. sayıda azalma olmus.
Toplam Puan : Puan
Not: 70 kelimenin altındaki yorumlara puan verilmez!
böyle yazmışlar ama 27 onaylı yorum var. ay deli ettiler
Ben 20 sinde 25 yoruma ulaşıp istedim.Bugün akşama doğru yükleme yapıldı.Şu ana kadar 40 yorumum olmasına karşın aşağıda 9 puan olarak yani 9 yorum .Siteye pekçok defalar yazdığım halde bir türlü cevap alamadım.Adamlarda cevap yazma problemi var. 
Evet bende yazdım ama cevap gelmedi.
Sorumsuz bir site sanırım
galiba düzelmiş ama ben hala alamıyorum. sayıda azalma olmus.
Toplam Puan : Puan
Not: 70 kelimenin altındaki yorumlara puan verilmez!
böyle yazmışlar ama 27 onaylı yorum var. ay deli ettiler
Ben 20 sinde 25 yoruma ulaşıp istedim.Bugün akşama doğru yükleme yapıldı.Şu ana kadar 40 yorumum olmasına karşın aşağıda 9 puan olarak yani 9 yorum .Siteye pekçok defalar yazdığım halde bir türlü cevap alamadım.Adamlarda cevap yazma problemi var. 
Evet bende yazdım ama cevap gelmedi.
Sorumsuz bir site sanırım
iletişim için verdikleri numarayada ulaşamıyorum
25 yoruma tamamlıyorum 2-4 tanesini kabul etmiyolar şimdi 26 ya tamamladım kabul etseler bari kontörüm bitti.
birde bi saçmalık var
25 yorum 10 tl
50 yorum 20tl tamam orantılı buraya kadar
140 yorum 40 tl adam 2 tane 50 lik alır 40 yorum kar yapar
evet sacma olmus puanlama xD
Ben şimdiye kadar Toplam 40 tl kazandım ,
en az 70 kelime diye not düşmüş saçma.
Ben de 30 tl kazandım biraz bekleyince onaylama da yapılyor yükleme de yeni kural 70 kelime sınırı da bence mantıklı olmuş biraz hakeden kazansın öyle değil mi
Ben de 30 tl kazandım biraz bekleyince onaylama da yapılyor yükleme de yeni kural 70 kelime sınırı da bence mantıklı olmuş biraz hakeden kazansın öyle değil mi
iyide güzel kardeşim 70 kelimelik yorum yazabileceğin ürün sayısı az bu sayı 30 olsa anlarım da 70 de cok olmuş
ya netleştirelim şu konuyu bu tl ler yükleniyormu yüklenmiyormu