0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
20 TL yüklenecek yarın bana Sevdim ben bu işi. Yalan yanlıs yorum yapıyoruz ama yapcak bişey yok Benim bugünkü yorumlar 20-30 kelimelik oldugu halde onaylandı. Bence harf demek istemişler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYorumlara 70 kelime sınırımı koyulmuş ?? ohaa harf mi kelime mi kelime diyor ..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYorumlara 70 kelime sınırımı koyulmuş ?? ohaa harf mi kelime mi
Yorumlara 70 kelime sınırımı koyulmuş ?? ohaa
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYorumlara 70 kelime sınırımı koyulmuş ?? ohaa harf mi kelime mi kelime diyor ..dh konudışı repliği geldi aklıma kamera diyor neyse saçmaladım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYorumlara 70 kelime sınırımı koyulmuş ?? ohaa harf mi kelime mi kelime diyor ..dh konudışı repliği geldi aklıma kamera diyor neyse saçmaladım ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 TL yüklenecek yarın bana Sevdim ben bu işi. Yalan yanlıs yorum yapıyoruz ama yapcak bişey yok Benim bugünkü yorumlar 20-30 kelimelik oldugu halde onaylandı. Bence harf demek istemişler gündüz bu yazı varmıydı peki ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin20 TL yüklenecek yarın bana Sevdim ben bu işi. Yalan yanlıs yorum yapıyoruz ama yapcak bişey yok Benim bugünkü yorumlar 20-30 kelimelik oldugu halde onaylandı. Bence harf demek istemişler gündüz bu yazı varmıydı peki ?Evet. Hatta bende içimden şöyle demiştim 'ben 70 kelimelik yorum yapmıyorumki neden onaylıyolar acaba bunlar' diye
Mümin benim aklımada aynı şey geldi
kaç puanla 40 tl yüklencek