0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
onu biliyorumda benimde 29 puan var 10 tl yükleyemiyorum puanın yetersiz diyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinonu biliyorumda benimde 29 puan var 10 tl yükleyemiyorum puanın yetersiz diyo sitede bir sorun var giderilirse tekrar dene site düzelince buraya yazacagım zaten
galiba düzelmiş ama ben hala alamıyorum. sayıda azalma olmus.Toplam Puan : Puan Not: 70 kelimenin altındaki yorumlara puan verilmez! böyle yazmışlar ama 27 onaylı yorum var. ay deli ettiler
Yorumlar Toplam Onaylanan Ürün Yorumlarınız : 137 137 Firma Yorumlarınız : 0 0 Toplam Puan : 10 Puan10 puanım var sevineyim mi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYorumlar Toplam Onaylanan Ürün Yorumlarınız : 137 137 Firma Yorumlarınız : 0 0 Toplam Puan : 10 Puan10 puanım var sevineyim mi Demek ki yoğun bir yorum yazma ve kontör alma durumu olunca 70 kelime koşulunu öne sürdüler.Benim onaylanan 40 yorumum var.10 tl yükleme aldım.Şu an 9 puan görüküyor.Şu andan itibaren ne olacak anlamış değilim.Yani ben 20 puana ulaşınca bana yaptıkları 10 liralık yüklemeden mi sayacaklar?