0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingaliba düzelmiş ama ben hala alamıyorum. sayıda azalma olmus.Toplam Puan : Puan Not: 70 kelimenin altındaki yorumlara puan verilmez! böyle yazmışlar ama 27 onaylı yorum var. ay deli ettilerBen 20 sinde 25 yoruma ulaşıp istedim.Bugün akşama doğru yükleme yapıldı.Şu ana kadar 40 yorumum olmasına karşın aşağıda 9 puan olarak yani 9 yorum .Siteye pekçok defalar yazdığım halde bir türlü cevap alamadım.Adamlarda cevap yazma problemi var.
galiba düzelmiş ama ben hala alamıyorum. sayıda azalma olmus.Toplam Puan : Puan Not: 70 kelimenin altındaki yorumlara puan verilmez! böyle yazmışlar ama 27 onaylı yorum var. ay deli ettiler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapingaliba düzelmiş ama ben hala alamıyorum. sayıda azalma olmus.Toplam Puan : Puan Not: 70 kelimenin altındaki yorumlara puan verilmez! böyle yazmışlar ama 27 onaylı yorum var. ay deli ettilerBen 20 sinde 25 yoruma ulaşıp istedim.Bugün akşama doğru yükleme yapıldı.Şu ana kadar 40 yorumum olmasına karşın aşağıda 9 puan olarak yani 9 yorum .Siteye pekçok defalar yazdığım halde bir türlü cevap alamadım.Adamlarda cevap yazma problemi var. Evet bende yazdım ama cevap gelmedi.Sorumsuz bir site sanırım
25 yoruma tamamlıyorum 2-4 tanesini kabul etmiyolar şimdi 26 ya tamamladım kabul etseler bari kontörüm bitti.birde bi saçmalık var 25 yorum 10 tl50 yorum 20tl tamam orantılı buraya kadar140 yorum 40 tl adam 2 tane 50 lik alır 40 yorum kar yapar
Ben de 30 tl kazandım biraz bekleyince onaylama da yapılyor yükleme de yeni kural 70 kelime sınırı da bence mantıklı olmuş biraz hakeden kazansın öyle değil mi