ilk 5 ve puanlar hakikaten ilginçç.....birşey geldi aklıma konuyla alakası yok ama zamanında yapılan japonkale(gillette) adlı oyunda bana hile yapıosun falan deyip dürüstlük dersi veren bir arkadaşta maşşallahhh bir günde 800 oy almayı biliyor
ilk 5 ve puanlar hakikaten ilginçç.....birşey geldi aklıma konuyla alakası yok ama zamanında yapılan japonkale(gillette) adlı oyunda bana hile yapıosun falan deyip dürüstlük dersi veren bir arkadaşta maşşallahhh bir günde 800 oy almayı biliyor
ne yalan söyleyeyim yarışmayı böyle gördükten sonra bende "yöntemini bilsem de o kadar oy toplasam" demedim değil hani.
neyse bakalım 15'inde nasıl sonuçlanacak yarışma.
o dersi veren bol boşver

merakla beklenen bir yarışmada bu olucak sanırım.
yok ark'lar ben bilerek bekledim bi süre ben taa başlarında öğrenmiştim hilenin serbest olduğunu ama artık millet coşmaya başlayınca yazdım buraya zaten iş işten geçti diye .. hatta alpi bile düşmüştü yani coşunca yazdım ayriyetten kendine laf ettirmeyip ilk 5 e girende bakalım kazanırsa hakkımlamı kazandım diyecek insanlar ne kadar UTANMAZ yaa !!
helal olsun hala devam ediyo oylama (hile) = )
tencere dibim kara benimki senden kara, şuraya yazı yazanların yüzde 80 i hile ustası, güldürmeyin adamı yaa

güzel bir gece oldu valla keyiflendirdiniz beni..hadi selametle hepinize iyi geceler...
bence ilk 5 alamıycak değiştirecekler sanmıyorum hile yapanlara iphone vereceklerini.hem bıktık artık şu hilecilerden yaa insanı kampanyalardan soğutuyolarr