Gönderen Konu: *Rengini Göster Destek Bölümümüz*  (Okunma sayısı 44294 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
Ynt: *Rengini Göster Destek Bölümümüz*
« Yanıtla #200 : 09 Temmuz 2010, 15:20:05 »
Arkadaşlar bugün görüştüm ajansla hile serbestmiş hesabı olanlar yapabilir. Kadının dediği bana yeterki katıldığın hesabın gerçek olsun gerisi fake olsada farketmezmiş >:( Zaten onlar bi yere kadar müdahele edebilirmiş katıldığın hesap gerçek olsun sorun yok diyor.
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #201 : 09 Temmuz 2010, 23:06:03 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar bugün görüştüm ajansla hile serbestmiş hesabı olanlar yapabilir. Kadının dediği bana yeterki katıldığın hesabın gerçek olsun gerisi fake olsada farketmezmiş >:( Zaten onlar bi yere kadar müdahele edebilirmiş katıldığın hesap gerçek olsun sorun yok diyor.

Bende diyorum bu oylar nasıl artıyo böyle ;D Sağ gösterip sol vurmasın bakalım o ajans
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #202 : 09 Temmuz 2010, 23:17:44 »

Bende diyorum bu oylar nasıl artıyo böyle ;D Sağ gösterip sol vurmasın bakalım o ajans

Ben bırakalı çok olduda sağ gösterip sol vurusa , gercekten oy toplayıp son anda kaybetmektense riske atacak olanlar yanar gibime geliyor.Değilse diğerlerinin kaybedeceği yok..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #203 : 09 Temmuz 2010, 23:23:28 »
Valla bana kalırsa ajans'ın böyle bişey söylemesi ilginç. Bence bu işten anlamayan bi sekreterle konusmuş AloneBoy. Herkes risk almış görünüyo şuan ;D
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı kyle_XY

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #204 : 10 Temmuz 2010, 11:51:02 »
hile nasıl yapılıyormuş onu da söyleseler ya, o zaman bana da bilen biri yapsın lütfen, ama sakın puanımı düşürmesin.  baris gulten  :)

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #205 : 10 Temmuz 2010, 11:52:38 »
hile nasıl yapılıyormuş onu da söyleseler ya, o zaman bana da bilen biri yapsın lütfen, ama sakın puanımı düşürmesin.  baris gulten  :)

Yüzlerce fake facebook hesabı alıp kendine oy vereceksin bu kadar basit ;D

Çevrimdışı a1ONEboy

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #206 : 10 Temmuz 2010, 12:33:50 »
Valla bana kalırsa ajans'ın böyle bişey söylemesi ilginç. Bence bu işten anlamayan bi sekreterle konusmuş AloneBoy. Herkes risk almış görünüyo şuan ;D
Vallaha bana dedikleri birebir bu sürekli kontrol ediyoruz zaten hile yapan yok dedi nasıl yok falan dedim fake hesapla veriyorlar dedim oda bu sefer biz bi yere kadar kontrol edebiliyoruz yeterki katıldığın hesap gerçek olsun dedi IP falan dedim yine aynı şeyleri dedi bizim katılım koşullarımızı okursanız böyle bişey yok dedi resmen hile yapmak serbest dediler bana !! Dahada bişey demiyorum ben bu ajansa ..
YGS , LYS ve benzeri sınavlardan dolayı kapalıyız !

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #207 : 10 Temmuz 2010, 13:25:32 »
Liste ne kadar düzenli ne kadar hilesiz :)
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #208 : 10 Temmuz 2010, 15:31:55 »
Liste ne kadar düzenli ne kadar hilesiz :)

Maşallah demeli ;D

Çevrimdışı aSoSYaL

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #209 : 10 Temmuz 2010, 15:38:40 »
sahte oy alanlar büyük trajedi yaşamasın yarışma sonunda  ;D