ben 15 kişiye msj attığım oluyor toplasanız 3 kişi cevaplıyor bende not alıyorum bana cvp verene cvp vericem bundan sonra
walla ben her gelen mesaja mutlaka destek veriyorum ama günlük mesaj limitim dolduğu zaman cevap yazamıyorum kusura bakmayın
beni de var engelleyenler,olabilir tercih meselesi,ben takılmıyorum buna fazla.
jyücel bence desteklediklerine geri dönüş yapıp söylemelisin. mesela ben destekleyenleri tek tek işaretliyorum. bana oy verdiysen söylemediğin takdirde işaretlenmeyeceksin ve sen destek istediğinde şansın azalacak:)
bazı isimler genel olarak mesaja engel koyuyor.ona mesaj attığımızda sizi engellemiş diyor oysa sade bizi değil herkesi engellemiş

kişisel algılamıyorum ben bu olayıda
beni de var engelleyenler,olabilir tercih meselesi,ben takılmıyorum buna fazla.
jyücel bence desteklediklerine geri dönüş yapıp söylemelisin. mesela ben destekleyenleri tek tek işaretliyorum. bana oy verdiysen söylemediğin takdirde işaretlenmeyeceksin ve sen destek istediğinde şansın azalacak:)
bu uyarını kesinlikle dikkate alacağım ama dediğim gibi genelede destek istemek için günlük mesaj hakkımı doldurduğum için o an dönemiyorum ama bundan sonra dönerim
kimisi şimdiden teşk. ederim yazıyor ya emri vaki olarak algılamamak lazım hakkım kalmaz diye peşin ediyor teşekkürü

pötüş bende mesaj atıyorum sana