Gönderen Konu: ozel mesaj ıle oy ıstemek  (Okunma sayısı 31321 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ynt: ozel mesaj ıle oy ıstemek
« Yanıtla #120 : 15 Haziran 2010, 20:22:55 »
birbirimize destek olmadıktan sonra burda birlikte olmanın ne anlamı var?
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı eycane

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #121 : 18 Haziran 2010, 22:23:30 »
özel mesaj isteyen arkadaşlar mesaj istediğiniz kişileri bi kenara yazın lütfen bugün bi arkadaş 3,5 kere aynı mesajı yolladı lütfen dikkat edelim.

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #122 : 19 Haziran 2010, 01:01:17 »
prıma harıc herkese ö m lerde destek verdım vermeye çalıstım .hala prıma ıcın destek lınkı gelıyor ve ben cevap yazmıyorum çunkı ımzamda da bunu yazdım  :-* her zaman ö .m alınır ö m atılır  ;D ;D ;D
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı şeyda35

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #123 : 19 Haziran 2010, 16:51:00 »
özel mesajlara destek vermeyenler özel mesajla destek ıstemesınler lutfen .
cidden şaka gbi bikaç gün önce destek rica ediosun hiiiç umrunda olmuyo iki gün sonra kendisi bi kampanyaya katılınca destek istio  el insaf artık bukadar vurdum duymaz olmayalım :-X
beğenelim,beğendirelim
30.sayfadayım =)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #124 : 19 Haziran 2010, 16:56:55 »
çok haklısın Şeyda sana yüzde yüz katılıyorum bana dönüş yapmayan kimse benden özelden destek  falan istemesin >:(
sınav zamanlarımda destek istemeyin diye imzamda kocaman kocaman yazmama rağmen özel mesajla destek isteyenlerin çoğuna destek verdim ya da cevap yazdım ama benim o dönemlerde bile destek verdiğim adamlar basit bir beğeni yapmaktan bile aciz :o
 aman eksik kalsın çok da lazımdı 8)
artık benden de kolay kolay destek yok mesaj bile atmayın olumlu olumsuz hiçbir dönüş yapmam bundan sonra  ;)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #125 : 19 Haziran 2010, 16:57:52 »
tabi bunlar destek verenler için geçerli değil onlar karşılığını fazlasıyla alacaklardır emin olsunlar :) :-*
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #126 : 19 Haziran 2010, 17:07:53 »
özel mesajlara destek vermeyenler özel mesajla destek ıstemesınler lutfen .
cidden şaka gbi bikaç gün önce destek rica ediosun hiiiç umrunda olmuyo iki gün sonra kendisi bi kampanyaya katılınca destek istio  el insaf artık bukadar vurdum duymaz olmayalım :-X

ben de katılıyorum.işi olunca kendileri rahatça isteyebiliyor bazıları.biz istediğimiz de de cevap yazılmıyor bile.insan çok kırılıyor.ben de her zaman yardımcı olanlara destek vericem bundan sonra.işleri bitince dönüş yapmayanlar bana da yazmasın bundan sonra

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #127 : 19 Haziran 2010, 17:34:09 »
Özel mesaj ile destek isteyenlerin hemen hemen hepsini desteklemeye çalışıyorum.Hatta bazan destek için kendimi parçaladığım da oluyor.Ama maalesef üyelerin bazıları vur kaç taktiği uyguluyor.Bu tip üyeler senden desteği istiyor,destek veriyorsun.İleri bir zamanda destek istediğinizde bırakın destek olmayı mesajınıza bir zahmet olumlu ya da olumsuz cevap dahi yazmaya tenezzül etmiyor.Tabi böyle olunca da ben bu tip üyeleri not alıyorum ve destek istediklerinde cevap dahi yazmıyorum.Kendimden bahsetmiyorum ama ara sıra kim neredeye bakarsanız hangi üyenin ne kadar çok iletileriyle boğuştuğunu göreceksiniz.Hatta burada kimler samimi,kimler samimi değil diye yazmak isterim ama yeni bir tartışma başlatmak istemiyorum.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #128 : 19 Haziran 2010, 23:18:58 »
Özel mesaj ile destek isteyenlerin hemen hemen hepsini desteklemeye çalışıyorum.Hatta bazan destek için kendimi parçaladığım da oluyor.Ama maalesef üyelerin bazıları vur kaç taktiği uyguluyor.Bu tip üyeler senden desteği istiyor,destek veriyorsun.İleri bir zamanda destek istediğinizde bırakın destek olmayı mesajınıza bir zahmet olumlu ya da olumsuz cevap dahi yazmaya tenezzül etmiyor.Tabi böyle olunca da ben bu tip üyeleri not alıyorum ve destek istediklerinde cevap dahi yazmıyorum.Kendimden bahsetmiyorum ama ara sıra kim neredeye bakarsanız hangi üyenin ne kadar çok iletileriyle boğuştuğunu göreceksiniz.Hatta burada kimler samimi,kimler samimi değil diye yazmak isterim ama yeni bir tartışma başlatmak istemiyorum.
kesinlikle katılıyorum. hatta tesekkur etme gereği bile duymuyorlar.hadı burda öm sınırlı sayıda. faceden link atıyorlar o kadar. link atıyor talimat veriyor.sinirleniyorum sanki destek olmak zorundaymısız gibi.gene de hiçbir destegı bugune kadar gerı cevırmedım ama kızıyorum çoğuna.insan rica eder oy isterken.teşekkur eder.yok nerdeeeeeeeee
:)

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #129 : 19 Haziran 2010, 23:21:02 »
bende direk link atanlara gıcık oluyorum bi merhaba de bi rica et teşekkürü istemiyorum bile cünkü msjı bitmiş olablr ama direk link atmak cok iticiiiiii