Gönderen Konu: ozel mesaj ıle oy ıstemek  (Okunma sayısı 31227 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Ynt: ozel mesaj ıle oy ıstemek
« Yanıtla #130 : 19 Haziran 2010, 23:25:30 »
bak papatyamın imzasına ne kadar kibar.
benimkilere yer kalmadıgı için bende dırek lınk attım ama oy isterken rica ediyorum yanlıs anlasılmasın :)
:)

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #131 : 19 Haziran 2010, 23:31:41 »
ben bi kaç destek istedim umarım beni kastedmiyorsunuzdur  :D

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #132 : 19 Haziran 2010, 23:32:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bak papatyamın imzasına ne kadar kibar.
benimkilere yer kalmadıgı için bende dırek lınk attım ama oy isterken rica ediyorum yanlıs anlasılmasın :)

dur aklıma gelmişken kaldıraym insanlar beni mutlu edecek ama bitti artık :D
ben bi kaç destek istedim umarım beni kastedmiyorsunuzdur  :D

yok ya ben sana destek verdiğimi hatırlıyroum ama sen normal sekilde istedin :)

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
« Yanıtla #133 : 20 Haziran 2010, 21:33:33 »
evet gerçekten de oy isteniyor bir zahmet edip de teşekkür edilmiyor.ne de olsa o kişi istediğini almış oluyor ,niye teşekkür etmeye uğraşsın kı(?)

ben şimdiye kadar kimden oy istediysem kaç kez teşekkür etmişimdir ve de ne zaman o kişi yardım istese iki elim kanda da olsa yardım etmeye çalışıyorum.ha karşımdakinin samimiyetine güven duymuyorumdur o ayrı..o da kırk yılda bir oluyor..

bir de oy isteyen bazı kişiler sizinde yardıma ihtiyacınız olduğunda destek olurum diye yazıyor.daha sen o saniyede bir teşekkür etmeyerek zaten bu sözünü boşa çıkartmış oluyorsun.1 ay sonrasında yazsam ne olur..cevap gelmeyeceği zaten o saniyeden belli..haksız mıyım?

Çevrimdışı GÜLÇİN21

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #134 : 21 Haziran 2010, 12:42:39 »
gecen bır arkadas benden destek ıstedı sanırım rengını gosterde öm atmıs hemen yanıtladım ve destekledım dıye mesaj attım . ama sonunda ne bır tesekkur ne bırsey bırdaha o kısıye asla oy vermıycem cok sınırlendım kendımı kek gbı hıssettım  >:( >:(
Demin fırına gittim. Fırıncı, ekmek sıcak diye eliyle zıplata zıplata getirince "Utanmıyormusun milletin ekmeğiyle oynamaya" deyip kaçtım. :D

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #135 : 21 Haziran 2010, 12:48:33 »
banada cok fazla özel mesaj geliyor.bir süre hepsini yanıtlamaya çalıştım.dediğiniz gibi mesajda bir sürü şey yazıyor şuraya üye olun. bu ismi aratın. çıkan ismi oylayın filen bir sürü prosedür. hepsini yapıyorum zamanımı ayırıyorum tamam yaptım diyorum sonra ne bir teşekkür ne bişey. alcağımı aldım kaçtım havasına giriyorlar. bende çok tanıdık bir isim olmadıkça artık zamanımı harcamıyorum. zaten cok kısıtlı sürelerde foruma giriyorum.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #136 : 21 Haziran 2010, 13:29:36 »
ben msj istersek tesekkurumude belirtiyorum :)

Çevrimdışı vaynett

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #137 : 21 Haziran 2010, 13:35:51 »
gecen bır arkadas benden destek ıstedı sanırım rengını gosterde öm atmıs hemen yanıtladım ve destekledım dıye mesaj attım . ama sonunda ne bır tesekkur ne bırsey bırdaha o kısıye asla oy vermıycem cok sınırlendım kendımı kek gbı hıssettım  >:( >:(
gülçin hanım bunu o arkadaş tabi ki dşünmüştür bence kimse bu yapılan iyilik karşısında teşekkür etmemezlik yapmaz ama özel mesaj hakkı dıolduğu için geri dönemiyor olabilir ben kendimden biliyorum

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #138 : 21 Haziran 2010, 13:37:49 »
gülçin hanım bunu o arkadaş tabi ki dşünmüştür bence kimse bu yapılan iyilik karşısında teşekkür etmemezlik yapmaz ama özel mesaj hakkı dıolduğu için geri dönemiyor olabilir ben kendimden biliyorum
valla haklısın benimde msj hakkım bitmiş oluyor ve çoğu kişiye teşekkür edemiyorum,eminim o arkadaş da aynı durumdadır.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #139 : 21 Haziran 2010, 13:39:17 »
sonrasında teşekkür ediyorum ben öyle bir durum olduğunda ;) benden neden destek isteyen yok yahu ;D o kadar oy istiyorum hepinizden geride çeviren yok ama oy isteyende yok ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!