Gönderen Konu: ozel mesaj ıle oy ıstemek  (Okunma sayısı 31281 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: ozel mesaj ıle oy ıstemek
« Yanıtla #40 : 29 Mayıs 2010, 12:02:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Getirdiğin eş dost seni objektif değerlendirerek oy veriyor mu? Veya orada gerçekten hakeden bir insanın hakkını gözetiyor mu?  Yoksa tamamen farklı ilişkilere dayalı olarak sana istediğin oyu mu veriyor?

Bunları biraz düşünmek lazım.  Bence burada da gerçekten hakedenlerin hakkı yeniyor.  Oluşturduğunuz haksız rekabeti firmaların amaçlarıyla özdeşleştirerek saçma kurgular içine girmek sizi komik düşürüyor açıkçası.
komik biri olabilirim ama genel anlamda ama
burda komik duruma düşen ben değilim  ::)
ayrıca "siz" derken sadece beni mi kastettin yoksa genel olarak konuyu cevaplayan arkadaşları da mı kastettin anlamadım ama benden alıntı yaptığın için cevap verdim
Siz derken, herkesden oy isteyerek amacına ulaşan haksız rekabete destek çıkan ve bunu normal bir davranış biçimi olarak algılayıp, helal olarak anlamlandıran yandaşlarınızı da müdahil ettim.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #41 : 29 Mayıs 2010, 12:06:10 »
O zaman jüri olmayan bütün yarışmalarda hile yapım serbest diyorsun.  Peki öyle olsun .
eğer bir kere şöyle zorlu rakiplerinin olduğu oylu bir yarışmada ilk üçe kalmış olsaydın oy istemenin ne kadar zahmetli bir iş olduğunu görür ve böyle düşünmezdin
ama senin ilgi alanın belli zaten
Yani zahmet parametresi mi sadece bir yarışmadaki hile faktörünü paklıyor anlamadım. Çok yanlış düşünüyorsunuz. O zaman başka hesaplar açarak üye olun onlar adına da oy verin. İnanın bu daha zahmetli. Ve sizi daha fazla huzura erdirecektir bu konuda.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2010, 12:11:12 Gönderen: audacious »

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #42 : 29 Mayıs 2010, 12:06:40 »
Siz derken, herkesden oy isteyerek amacına ulaşan haksız rekabete destek çıkan ve bunu normal bir davranış biçimi olarak algılayıp, helal olarak anlamlandıran yandaşlarınızı da müdahil ettim.
ben bunun haksız rekabet olmadığı konusunda ısrarcıyım
sizde haksız rekabet olduğu konusunda ısrarcısınız
madem kaliteli bir tartışma ortamı içerisinde birbirimizin fikrini olumlu yönde etkilememize imkan yok o zaman konuyu uzatmanın da manası kalmıyor
son olarak benden özel mesaj yoluyla oy isteyen herkese dönüş yapmaya çalışıyorum bundan sonra da böyle olacağım
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #43 : 29 Mayıs 2010, 12:11:32 »
Biz burada yardımlaşma için birbirimize oy vermeye ve birbirimiz için firmalarla bilgilerimizi paylaşmaya (bir bakıma arkadaşlarımız kazansın diye satmaya da denilebilir) Devam edeceğiz tartışma sonucu ne olursa olsun.

Oy isteyene vermek gibi zorunluluğu yok kimsenin, kimseninde ben sana mesaj attım bana oy vermek zorundasın hayalide yok burada.Sonuç olarak kampanya siteyiz ve bu birlikteliğimiz sayesinde kazanıyoruz.Çevremiz bu sayede dahada geniş, bu sayede rakipte olsak düşman olmak yerine tebrik etmeyide biliyoruz.

Kısa zaman içerisinde bebeği için çocuk bezi kazanan , takı seti kazanan , ipod kaznan, laptop kazanan vs vs  bu gibi bir çok şey kazandık bu sayede.Ama sunuda göz ardı etmemek lazım hep aynı kişiler kazanmadı burada. Yada bilgisayar programlarıyla uğraşarak adlarını deiştirip hep aynı kişilerin kaznması olayı değildi.

Gocunma sanırım firmaların artık bazı yazılımcıları ffrkedip eliyerek gercek oyla kazanan kişilere hediye vermesi ve bu işten anlayanların biraz sıkıntılı olmasından yada acep biz bu hileyle kaznamassak başkaları da kazanamasın mantığıylamı acaba oda tartışılır.
« Son Düzenleme: 29 Mayıs 2010, 12:13:04 Gönderen: diazem »
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #44 : 29 Mayıs 2010, 12:12:18 »
Yani zahmet parametresi mi sadece bir yarışmaki hile faktörünü paklıyor anlamadım. Çok yanlış düşünüyorsunuz. O zaman başka hesaplar açarak üye olun onlar adına da oy verin. İnanın bu daha zahmetli. Ve sizi daha fazla huzura erdirecektir bu konuda.
anlamadınız ya da anlatamadım birini size oy vermeye ikna etmek o kadar da kolay değil kimse kimse için fazladan zaman ayırıp da kendini zahmete sokmak istemez
benim emek olarak gördüğüm bugün birine oy vermişsem gün gelir o da bana oy verir ya da ihtiyacım olduğu bir başka anda yanımda olur emek dediğim ne ekersen onu biçersin anlamında oy verirsen oy alma şansın da artar demek istediğim bu daha önceki mesajımda da belirttiğim gibi bir nevi imece usulü ve herkesin yapabileceği birşey  %100 bir tarafsızlık pek çok yarışma için geçerli değil zaten çok adil bir yarışma yapmak isteyen kurallarını ona göre belirler
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #45 : 29 Mayıs 2010, 12:12:35 »
bencede büyük saçmalık düşünceniz.madem özel msj alıp oy vermek zorunuza gidiyosa burda işiniz olmamalı.sonuçta sizden oy siteyenler kimi zaman açtıkları konular sayesinde bi sürü kişi faydalanıp hediye kazanabiliyoruz.birde bu yönden bakınız lütfen.bir nevi asalaklık yapıp ben hediyeler kazanayım ama o insanların benim yardımıma ihtiyacı olduğunda ben görmezden geleyim rahatsızlık duyayım.şahsen ben bu durumu böyle değerlendiriyorum ve kim olursa olsun elimden geldiğince yardım ediyorum..kimbilir birgün benimde ona ihtiyacım olur.

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #46 : 29 Mayıs 2010, 12:15:46 »
audiocous arkadaşım senin insanların birbirinden oy istemesi konusu üzerine durup bir takım doğru olmayan yollarla bir gecede oylarını peak yapan kişilerle aynı tutman anlaşılır değil birde komik duruma düşüyorsunuz demişsin bu iki olayı aynı kefeye koyup aynı kulvar içinde değerlendirmek esas komik ötesi traji komik bir durum

Çevrimdışı aaabbb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #47 : 29 Mayıs 2010, 12:16:06 »
audacious sana tamamen katılıyorum..

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #48 : 29 Mayıs 2010, 12:18:22 »
audiocous arkadaşım senin insanların birbirinden oy istemesi konusu üzerine durup bir takım doğru olmayan yollarla bir gecede oylarını peak yapan kişilerle aynı tutman anlaşılır değil birde komik duruma düşüyorsunuz demişsin bu iki olayı aynı kefeye koyup aynı kulvar içinde değerlendirmek esas komik ötesi traji komik bir durum
aynen cnm
bende 2 olayı eş tutamıyorum.hile ile oy istemek aynı kefeye koyuyor.hileden farksız oy dilenmek diyor
program yazarken verilen emek ile oy isterken verilen emek bir değil bencede.

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #49 : 29 Mayıs 2010, 12:18:38 »
kız sen geri dur elinin hamuruyla dalma konuya :D :-*
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥