Gönderen Konu: ozel mesaj ıle oy ıstemek  (Okunma sayısı 33191 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
Ynt: ozel mesaj ıle oy ıstemek
« Yanıtla #60 : 29 Mayıs 2010, 12:39:31 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bundan neden rahatsız olundu anlamıyorum bi yarısmaya katıldıgın zaman yardım istemek oy toplamak neden kotu olabilir ustelik kimsede zorla begeniceksin beni bana oy vermelisin demiyor istersen yardım edersin istemezsen etmezsen bunu haksızlık hile olarak görmekte gercekten cok entresan

Beğenmek zorunda değiliz öyle mi? Sen tafty başlığına hiç göz attın mı?  Bazı insanlar orada objektif değelendirmede bulundular. Beğenmediklerine, beğenmedim dediler.  Bu kişilerin forumdan olduğu anlaşılınca ne oldu biliyor musun? Birileri kıyameti kopardı? Nasıl olur beni beğenmez diye.  

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 29 Mayıs 2010, 12:39:48 »
Evet şimdi burda iki durum var biri arkadaşlarından oy isteyerek yarışma kazanmayı hile yapmak olarak tanımlayan ya da değilse programında hile sayılmayacağını savunan bir düşünce ki bundan da saçma sapanını görmemiştim ikincisi ise bu oy isteyen kişilerin gönderdği pm lerden rahatsızlık duymak. Birincisi için düşüncemi zaten hemen peşinde belirttim ama ikincisi için yapılabilecek en iyi şey imzanızda bunu belirtmek ve yinede rahatsızlık duyduğunuz kişiler olursa onların size mesaj göndermesini engellemek. Belli bir süre sonra zaten size çok nadir oy isteyen mesajlar gelir.

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 29 Mayıs 2010, 12:41:00 »
Bundan neden rahatsız olundu anlamıyorum bi yarısmaya katıldıgın zaman yardım istemek oy toplamak neden kotu olabilir ustelik kimsede zorla begeniceksin beni bana oy vermelisin demiyor istersen yardım edersin istemezsen etmezsen bunu haksızlık hile olarak görmekte gercekten cok entresan

Beğenmek zorunda değiliz öyle mi? Sen tafty başlığına hiç göz attın mı?  Bazı insanlar orada objektif değelendirmede bulundular. Beğenmediklerine, beğenmedim dediler.  Bu kişilerin forumdan olduğu anlaşılınca ne oldu biliyor musun? Birileri kıyameti kopardı? Nasıl olur beni beğenmez diye. 
Orada linki olan birnin kural gereği herkesi  beğenmesi gerekiyor. Heraldeki zorunda. İstemiyorsa linkinide ekletmez olur biter.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #63 : 29 Mayıs 2010, 12:41:16 »
Belkide burda birlik beraberlik olup kazanmamız birilerinin zoruna gidiyor.. kimbilir  ::)
Ben bunun altında daha farklı bir şeyler aramaya başladım açıkcası..  :-\

Bencede aynen öyle, birilerinin çooook zoruna gitmiş  ;D 
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 29 Mayıs 2010, 12:42:06 »
aaabb iletin oldukça uzun olduğu için alıntı yapmak istemedim
kimseden destek istemediğin halde ya da kimseyle tanışmadığın halde sadece oy istemek amacıyla sana mesaj atmaları can sıkıcı bir durum bu konuda haklısın genel itibariyle ben oy isteyenlerden rahatsız olmuyorum fakat bana da aynı destek mesajını 3-4 kere atanlar ya da forumda hiç mesajı olmadığı halde sadece özel mesaj yoluyla destek istemek amacıyla foruma üye olanlar benim de çok hoşuma gitmiyor ama bu durumda onları uyarıyorum tekrarı olmaması konusunda ya da hiç cevap vermiyorum
sen hepsinden rahatsız oluyorsan özel mesaja kapatabilirsin
imzana yazman da iyi olmuş onu da biraz renklerle daha belirli hale getirebilirsin böylece sıkıntı duyduğun konu büyük ölçüde hallolmuş olur
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı ysr86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 29 Mayıs 2010, 12:43:09 »
Belkide burda birlik beraberlik olup kazanmamız birilerinin zoruna gidiyor.. kimbilir  ::)
Ben bunun altında daha farklı bir şeyler aramaya başladım açıkcası..  :-\

Bencede aynen öyle, birilerinin çooook zoruna gitmiş  ;D 
Heralde ki gidecek ilk yüz kazanacak diyolar 90 ı bizden sen bizim destek tayfasında olmasan zoruna gitmez mi?

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #66 : 29 Mayıs 2010, 12:43:34 »

Beğenmek zorunda değiliz öyle mi? Sen tafty başlığına hiç göz attın mı?  Bazı insanlar orada objektif değelendirmede bulundular. Beğenmediklerine, beğenmedim dediler.  Bu kişilerin forumdan olduğu anlaşılınca ne oldu biliyor musun? Birileri kıyameti kopardı? Nasıl olur beni beğenmez diye.  
tamamda madem destek olmayacaksın neden köstek olmayı seciyorsun ki buna anlam veremiyorlar bende veremiyorum begenmeyebilirsin tabiki ama bunu bgenmedime basmak yerine begendime basmayıp yapman forum içerisindeki arkadslıgıda etkilememiş olur. ordaki asıl tepki köstek olmaya bence sen yanlıs anlamıssın

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #67 : 29 Mayıs 2010, 12:44:15 »
Beğenmek zorunda değiliz öyle mi? Sen tafty başlığına hiç göz attın mı?  Bazı insanlar orada objektif değelendirmede bulundular. Beğenmediklerine, beğenmedim dediler.  Bu kişilerin forumdan olduğu anlaşılınca ne oldu biliyor musun? Birileri kıyameti kopardı? Nasıl olur beni beğenmez diye. 
genel destek konularının kuralları öyle beğenmiyceksen beğenilmek de istemiyceksin ;)
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı aaabbb

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #68 : 29 Mayıs 2010, 12:45:07 »
asiceylan, herkes dilediği hediyeyi kazansın.. ondan yana bir sıkıntım yok.. sadece normal şartlarda insanlar tandıklarından destek isterler..tanımadıklarından bir şey istemezsin değil mi? onu anlatmaya çalıştım.. imzama yazınca gerçekten azaldı mesajlar.ama buna rağmen bitmemesi,  az da olsa gelmesi gerçekten tuhaf.. ben yanıt yazmıyorum, kırıcı olmamak için. ;)

Çevrimdışı audacious

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 29 Mayıs 2010, 12:45:15 »

tamamda madem destek olmayacaksın neden köstek olmayı seciyorsun ki buna anlam veremiyorlar bende veremiyorum begenmeyebilirsin tabiki ama bunu bgenmedime basmak yerine begendime basmayıp yapman forum içerisindeki arkadslıgıda etkilememiş olur. ordaki asıl tepki köstek olmaya bence sen yanlıs anlamıssın
Objektif değerlendirmek köstek olmak mı oluyor?  Beğenmediğini beğenmedim işaretlemenin neresi suç. Niye koymuşlar o düğmeyi oraya?