Biz burada yardımlaşma için birbirimize oy vermeye ve birbirimiz için firmalarla bilgilerimizi paylaşmaya (bir bakıma arkadaşlarımız kazansın diye satmaya da denilebilir) Devam edeceğiz tartışma sonucu ne olursa olsun.
Oy isteyene vermek gibi zorunluluğu yok kimsenin, kimseninde ben sana mesaj attım bana oy vermek zorundasın hayalide yok burada.Sonuç olarak kampanya siteyiz ve bu birlikteliğimiz sayesinde kazanıyoruz.Çevremiz bu sayede dahada geniş, bu sayede rakipte olsak düşman olmak yerine tebrik etmeyide biliyoruz.
Kısa zaman içerisinde bebeği için çocuk bezi kazanan , takı seti kazanan , ipod kaznan, laptop kazanan vs vs bu gibi bir çok şey kazandık bu sayede.Ama sunuda göz ardı etmemek lazım hep aynı kişiler kazanmadı burada. Yada bilgisayar programlarıyla uğraşarak adlarını deiştirip hep aynı kişilerin kaznması olayı değildi.
Gocunma sanırım firmaların artık bazı yazılımcıları ffrkedip eliyerek gercek oyla kazanan kişilere hediye vermesi ve bu işten anlayanların biraz sıkıntılı olmasından yada acep biz bu hileyle kaznamassak başkaları da kazanamasın mantığıylamı acaba oda tartışılır.