0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
burda fazla coşmuyoz özele geçtik fazla zorlama çocukları yaa 31inden itibaren benimde finaller başlıyo bizimkilerde zorlar kesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburda fazla coşmuyoz özele geçtik fazla zorlama çocukları yaa 31inden itibaren benimde finaller başlıyo bizimkilerde zorlar kesin aynen 31'i benimki de ..Asi sana da başarılar dilerim
pöff 2 gündür bu tür konular açıyorsunuz..Hiç girmek istemediğim bir ruh haline soktunuz. Melankoli..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpöff 2 gündür bu tür konular açıyorsunuz..Hiç girmek istemediğim bir ruh haline soktunuz. Melankoli..ben bu havaya dagıtmaya calısıyorum gencler dalmasın hayallere oturup finallere calıssın diye konuyu derslere sınavlara çekiyorum ama dinleyen kimmm
o zaman sende bana dua et asi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpöff 2 gündür bu tür konular açıyorsunuz..Hiç girmek istemediğim bir ruh haline soktunuz. Melankoli..ben bu havaya dagıtmaya calısıyorum gencler dalmasın hayallere oturup finallere calıssın diye konuyu derslere sınavlara çekiyorum ama dinleyen kimmm