0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah yardımcınız olsun. iyyyy ne gıcık günlerdi. her finalde kendimi öss ye gircek gibi hissederdim.gene de o günleri arıyorum.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAllah yardımcınız olsun. iyyyy ne gıcık günlerdi. her finalde kendimi öss ye gircek gibi hissederdim.gene de o günleri arıyorum.daha önce de ifade ettiğim gibi ben seviyorum final zamanlarını falan 1 yıl boyu çalışıyoruz notlarla da bunun karşılığını almak için sınavlar iyi bir fırsat bencee
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAllah yardımcınız olsun. iyyyy ne gıcık günlerdi. her finalde kendimi öss ye gircek gibi hissederdim.gene de o günleri arıyorum.daha önce de ifade ettiğim gibi ben seviyorum final zamanlarını falan 1 yıl boyu çalışıyoruz notlarla da bunun karşılığını almak için sınavlar iyi bir fırsat bencee ben dersine girmiyorum bana yağ çekmene gerek yok
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaha önce de ifade ettiğim gibi ben seviyorum final zamanlarını falan 1 yıl boyu çalışıyoruz notlarla da bunun karşılığını almak için sınavlar iyi bir fırsat bencee ben dersine girmiyorum bana yağ çekmene gerek yok
daha önce de ifade ettiğim gibi ben seviyorum final zamanlarını falan 1 yıl boyu çalışıyoruz notlarla da bunun karşılığını almak için sınavlar iyi bir fırsat bencee
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapindaha önce de ifade ettiğim gibi ben seviyorum final zamanlarını falan 1 yıl boyu çalışıyoruz notlarla da bunun karşılığını almak için sınavlar iyi bir fırsat bencee ben dersine girmiyorum bana yağ çekmene gerek yok sınavlarla ilgili gerçek düşüncem bu hocalara karşı genelde onları sevmiyormuş gibi davranıyorum zatensevmiyormuşum gibi yapınca kendilerini sevdirmeye çalışıyorlar
eşine az rastlanacak bir taktik asi