burda fazla coşmuyoz özele geçtik![]()
fazla zorlama çocukları yaa 31inden itibaren benimde finaller başlıyo bizimkilerde zorlar kesin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinburda fazla coşmuyoz özele geçtik![]()
fazla zorlama çocukları yaa 31inden itibaren benimde finaller başlıyo bizimkilerde zorlar kesin
aynen 31'i benimki de ..Asi sana da başarılar dilerim
pöff 2 gündür bu tür konular açıyorsunuz..Hiç girmek istemediğim bir ruh haline soktunuz.
Melankoli..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpöff 2 gündür bu tür konular açıyorsunuz..Hiç girmek istemediğim bir ruh haline soktunuz.
Melankoli..ben bu havaya dagıtmaya calısıyorum gencler dalmasın hayallere oturup finallere calıssın diye konuyu derslere sınavlara çekiyorum ama dinleyen kimmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
o zaman sende bana dua et asi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpöff 2 gündür bu tür konular açıyorsunuz..Hiç girmek istemediğim bir ruh haline soktunuz.
Melankoli..ben bu havaya dagıtmaya calısıyorum gencler dalmasın hayallere oturup finallere calıssın diye konuyu derslere sınavlara çekiyorum ama dinleyen kimmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinpöff 2 gündür bu tür konular açıyorsunuz..Hiç girmek istemediğim bir ruh haline soktunuz.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()