0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin15 tane denedim boş bu ne şanssızlık ya 15 kere nası denedin ya valla ben parçanın yerini bulcam diye ekranın içine girdim resmen
15 tane denedim boş bu ne şanssızlık ya
ya nası iş bu? bazıları 3'er tane kazanıyo biz hiç kazanamıyoruz. bi iş var bu işte. söylemedikleri bir yöntem var. gelip burda yazıp hava atıyolar bi de yok 3 tane kazandım falan diye. neymiş yöntem söyleyin biz de kazanalım.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin15 tane denedim boş bu ne şanssızlık ya 15 kere nası denedin ya valla ben parçanın yerini bulcam diye ekranın içine girdim resmen valla bende 3 tane falan deneyebıldım ancak onunda bırısının yerını bulamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya nası iş bu? bazıları 3'er tane kazanıyo biz hiç kazanamıyoruz. bi iş var bu işte. söylemedikleri bir yöntem var. gelip burda yazıp hava atıyolar bi de yok 3 tane kazandım falan diye. neymiş yöntem söyleyin biz de kazanalım.yok yok tamamen şans ben pazartesi ardarda 5 kere denedim 3ü dolu cıktı ,dün 9 kere bugunde 15 kere denedım hepsı bos cıktı tamamen sans işi p.tesi benım cok sanslı gunumdu zaten bekledıım kargolar geldı ,sütasta 5tanenın 3ü dolu cıktı.2gundur de sanssızım kısmet..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya nası iş bu? bazıları 3'er tane kazanıyo biz hiç kazanamıyoruz. bi iş var bu işte. söylemedikleri bir yöntem var. gelip burda yazıp hava atıyolar bi de yok 3 tane kazandım falan diye. neymiş yöntem söyleyin biz de kazanalım.Neyin havasını atacakmışız anlamadım bence mesajını yazmadan önce son birkez oku..Ayrıca ne yöntemi olacak saçmalamışsın altı üstü puzzle işte ben saat 9.30 dan beri çerezleri silip silip sayfayı yeniledim ve başlar başlamaz yakaladım şansıma parçalarıda kolay yerleştirdim belki 20 tane puzzle yerleştirdim ama 3 tanesi tuttu..Zaman harcarsan sende yaparsın başkalarının kazandığına dil uzatmaktan vazgeç..