0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonunda kazandımm tebrikler teşekkür ederim Devrim hep çocuklara çalışıyoruz Mümin'in dediği gibi oyuncak, süt, mama, bez
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonunda kazandımm tebrikler
sonunda kazandımm
tebrikler açelya .güle güle kullanırsın hediyeni inş. ben parça dahi açamadım herhalde geçmişim benden gitmek istemiyo .)))geçmişimi silemedim nedir .hadi bakalım yarına in.ş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsonunda kazandımm tebrikler teşekkür ederim Devrim hep çocuklara çalışıyoruz Mümin'in dediği gibi oyuncak, süt, mama, bez onlar bizim kıymetlimiz..onlara her şey layık annesi
birinizde bana kazanın nolur ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirinizde bana kazanın nolur ya sana niye kazansınlarki millet kendine kazanır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirinizde bana kazanın nolur ya sana niye kazansınlarki millet kendine kazanır kendine kazanan biri iyilik olsun diye kazanır
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirinizde bana kazanın nolur ya sana niye kazansınlarki millet kendine kazanır kendine kazanan biri iyilik olsun diye kazanır millet bir tane kazanmıyor ki bir tane yetmiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirinizde bana kazanın nolur ya sana niye kazansınlarki millet kendine kazanır kendine kazanan biri iyilik olsun diye kazanır millet bir tane kazanmıyor ki bir tane yetmiyor yetenlerde vardır elbet
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbirinizde bana kazanın nolur ya sana niye kazansınlarki millet kendine kazanır kendine kazanan biri iyilik olsun diye kazanır millet bir tane kazanmıyor ki bir tane yetmiyor yetenlerde vardır elbet öyleyse benim içinde kazansalar çok güzel olur