0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçerezleri silmek ne demek ya.çok cahil gördüm kendimihemen yardımcı oliyim ozaman firefox kullanıyorsan araçlar seçeneği var sonra seçenkler tıklayınca karşına bir pencere gelcek gizliliğe tıkla orda çerezleri göster var tıkla sonra hepsini sil yap hopp silindi:)ya google chrome kullanıyorsan Sağ üstte gördügün anahtar'a tıkla, seçenekler'e tıkla, gelişmiş seçenekler, tarama verilerini temizle
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçerezleri silmek ne demek ya.çok cahil gördüm kendimihemen yardımcı oliyim ozaman firefox kullanıyorsan araçlar seçeneği var sonra seçenkler tıklayınca karşına bir pencere gelcek gizliliğe tıkla orda çerezleri göster var tıkla sonra hepsini sil yap hopp silindi:)ya google chrome kullanıyorsan
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçerezleri silmek ne demek ya.çok cahil gördüm kendimihemen yardımcı oliyim ozaman firefox kullanıyorsan araçlar seçeneği var sonra seçenkler tıklayınca karşına bir pencere gelcek gizliliğe tıkla orda çerezleri göster var tıkla sonra hepsini sil yap hopp silindi:)
çerezleri silmek ne demek ya.çok cahil gördüm kendimi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçerezleri silmek ne demek ya.çok cahil gördüm kendimihemen yardımcı oliyim ozaman firefox kullanıyorsan araçlar seçeneği var sonra seçenkler tıklayınca karşına bir pencere gelcek gizliliğe tıkla orda çerezleri göster var tıkla sonra hepsini sil yap hopp silindi:)[/[/color]b]
banada bi tane denk geldi yerini bulamadım sinir oldum gece gece
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinSco sende herşeyi bilen kadının erkek versiyonu gibisin bilmediğin yok Yok ya o kadarda değil
Sco sende herşeyi bilen kadının erkek versiyonu gibisin bilmediğin yok
24 üye 5 ziyaretçi.. uyumaya niyeti yok bunların..