Gönderen Konu: sütaş puzzle ile kazanmaca :))  (Okunma sayısı 135394 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
Ynt: sütaş puzzle ile kazanmaca :))
« Yanıtla #700 : 26 Mayıs 2010, 13:32:19 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ya nası iş bu? bazıları 3'er tane kazanıyo biz hiç kazanamıyoruz. bi iş var bu işte. söylemedikleri bir yöntem var. gelip burda yazıp hava atıyolar bi de yok 3 tane kazandım falan diye. neymiş yöntem söyleyin biz de kazanalım.

Nazar etme ne olur çalış seninde olur janeözlem  ;) Böyle içindeki kıpır kıpır fesatlıkla zaten bişey kazanamazsın sen.  O avatarındaki ALLAH yazısını kaldır bence. Senin gibi fesat bi insana o yazı hiç yakışmıyo  ;)  Bende 3 tane kazandım. Bi 3 tane daha kazanıcam çatlada patla jane  :D

aaa sco fesatlık senin işin lütfen. her başlıkta en az 3 mesajın var fesatlık üzerine. hep ben hep ben diyenlerdensin seni çok iyi tanıyoruz merak etme.. ayrıca avatarımdaki allah yazısına karışmaya hiç hakkın yok kimsin sen ki .kendini ne zannediyorsun?anlamadım. aman lütfen kazan bol bol. evine çikolata girsin...bana bulaşma.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #701 : 26 Mayıs 2010, 13:34:23 »
Rica ediyorum bu son mesaj olsun. Mesajlarınızı bu bölümde silme yetkim yok. Yoksa ikiniz de okumadan silerdim.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #702 : 26 Mayıs 2010, 13:34:54 »
Rica ediyorum bu son mesaj olsun. Mesajlarınızı bu bölümde silme yetkim yok. Yoksa ikiniz de okumadan silerdim.

arkadaşın yazdıklarına bakarmısın ama? hakaret ediyor resmen.. yazık ya.

Çevrimdışı Scorpion

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #703 : 26 Mayıs 2010, 13:34:58 »
Jane ben susuyorum senin gibi biri için parmakları yoramam. Benim kazanıpta evime ne girdiği seni alakadar etmez.  Yaşının insanı ol. Yada İnsan ol mu demeliydim. Neyse iyi günler  ;)
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz, bırakın dostlarınız sizi geçsin... La Rochefoucauld

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #704 : 26 Mayıs 2010, 13:36:50 »
Arkadaşlar, şu an herkes acaba yeni birşey mi var, puzzle tekrar mı aktif oldu diye açıyor ve sizin mesajlarınızı okumak zorunda kalıyor. İkiniz de belli yaştasınız. Sözler hoş değil. Bu konu kapansın artık.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı janeozlem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #705 : 26 Mayıs 2010, 13:37:14 »
Jane ben susuyorum senin gibi biri için parmakları yoramam. Benim kazanıpta evime ne girdiği seni alakadar etmez.  Yaşının insanı ol. Yada İnsan ol mu demeliydim. Neyse iyi günler  ;)

insanlara hakaret etmekten vazgeç ...kendini ne sanıyosun umrumda değil ya da kimsin nesin ama insanlarla dalga geçme . bu forumdaki tavırlarını hep görüyorum. hoş değil...ah lütfen parmaklarını da yorma .yeni kampanyalarda kullanırsın..

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #706 : 26 Mayıs 2010, 13:38:31 »
Kimin haklı olduğunu herkes biliyır Sco yorma kendini boşver. :)

Çevrimdışı pandoras06

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #707 : 26 Mayıs 2010, 13:57:37 »
bende bugün tesadüf eseri bir altyazı ararken banerı gördüm ilk denememde de kazandım sonra baktım mail falan yok olayı deşince birazcık burayı gördüm böyle bir site varmış :) allahım ya birde 36 sayfayı şöyle bir hızlıca taradım ama bir tane allahın kulu (kazananlar) ne kazandığını yazmamış mail gelen oldu mu arkadaşlar geldiyse kazananlara nasıl ödülleri veriyorlar bu işlerin prosedürü ne v.s.

yoksa kekleniyor muyuz ona göre devam edelim cırmalamaya yoksa boşuna heveslenmeyelim insanları teşvik etmeyelim

iyi forumlar

Çevrimdışı HoppiDi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #708 : 26 Mayıs 2010, 14:01:42 »
bende bugün tesadüf eseri bir altyazı ararken banerı gördüm ilk denememde de kazandım sonra baktım mail falan yok olayı deşince birazcık burayı gördüm böyle bir site varmış :) allahım ya birde 36 sayfayı şöyle bir hızlıca taradım ama bir tane allahın kulu (kazananlar) ne kazandığını yazmamış mail gelen oldu mu arkadaşlar geldiyse kazananlara nasıl ödülleri veriyorlar bu işlerin prosedürü ne v.s.

yoksa kekleniyor muyuz ona göre devam edelim cırmalamaya yoksa boşuna heveslenmeyelim insanları teşvik etmeyelim

iyi forumlar

Sütaş gibi bir firma keklemez. Gelir mutlaka. :)

Çevrimdışı sükunet

• Usta Kampanyacı
  • Rüzgar esti ;)
« Yanıtla #709 : 26 Mayıs 2010, 14:03:12 »

iyi forumlar

hangi banerden giriş yaptın.
eğer ilk sayfadanrdan farklı ise burada paylaşırsan çok iyi olur...