0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinya nası iş bu? bazıları 3'er tane kazanıyo biz hiç kazanamıyoruz. bi iş var bu işte. söylemedikleri bir yöntem var. gelip burda yazıp hava atıyolar bi de yok 3 tane kazandım falan diye. neymiş yöntem söyleyin biz de kazanalım.Nazar etme ne olur çalış seninde olur janeözlem Böyle içindeki kıpır kıpır fesatlıkla zaten bişey kazanamazsın sen. O avatarındaki ALLAH yazısını kaldır bence. Senin gibi fesat bi insana o yazı hiç yakışmıyo Bende 3 tane kazandım. Bi 3 tane daha kazanıcam çatlada patla jane
ya nası iş bu? bazıları 3'er tane kazanıyo biz hiç kazanamıyoruz. bi iş var bu işte. söylemedikleri bir yöntem var. gelip burda yazıp hava atıyolar bi de yok 3 tane kazandım falan diye. neymiş yöntem söyleyin biz de kazanalım.
Rica ediyorum bu son mesaj olsun. Mesajlarınızı bu bölümde silme yetkim yok. Yoksa ikiniz de okumadan silerdim.
Jane ben susuyorum senin gibi biri için parmakları yoramam. Benim kazanıpta evime ne girdiği seni alakadar etmez. Yaşının insanı ol. Yada İnsan ol mu demeliydim. Neyse iyi günler
bende bugün tesadüf eseri bir altyazı ararken banerı gördüm ilk denememde de kazandım sonra baktım mail falan yok olayı deşince birazcık burayı gördüm böyle bir site varmış allahım ya birde 36 sayfayı şöyle bir hızlıca taradım ama bir tane allahın kulu (kazananlar) ne kazandığını yazmamış mail gelen oldu mu arkadaşlar geldiyse kazananlara nasıl ödülleri veriyorlar bu işlerin prosedürü ne v.s. yoksa kekleniyor muyuz ona göre devam edelim cırmalamaya yoksa boşuna heveslenmeyelim insanları teşvik etmeyelim iyi forumlar