Gönderen Konu: Taft Destek  (Okunma sayısı 309453 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

awelya

• Ziyaretçi
Ynt: Taft Destek
« Yanıtla #2090 : 23 Mayıs 2010, 13:12:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

ben

bende vermemişim, şimdi verdim canım 60 oldun :)

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #2091 : 23 Mayıs 2010, 13:13:04 »
Kimse çekilmesin bence herkes herşeyi diyor lafın nereye gittigi belli degil ben yıllardır oylamalı yarışmalara katıldım kiminde kazandım kiminde ramak kala kaybettim çok hileler dönsede mücadele ve emek sonucu kazanmak çok güzel bence gel gelelimki 1 hediye için beklemediginiz insanlar bile çirkin olup sırf siz kazanmayın ben kazanayım diye şikayet edildigimi de bilirim Oy istemek kolay bişey degil malesef ama benimde diger kampanyalardan hiç yüzüm gülmedigi için oylamalı bana cazip geliyor.Bu sürece bende dahil oldum 40 gün nasıl geçer bilmem ama sabredip ilk 3 te yer almak için ugraşacagım size de tavsiyem kim ne demiş önemli degil ben ve vicdanım kısmı yeterli ilk defa bu yarışmada normal arkadaşlarımdan da oy istiyorum düşünün benim tek çevrem sizlersiniz  ;)

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2092 : 23 Mayıs 2010, 13:14:54 »
esra nın siniri geçsin, belki yeni bir resimle katılması konusunda ikna edebiliriz..hem daha 40 gün var hiç birşey için geç değil..eminimki burdaki herkes ona destek olmaya hazır..

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
« Yanıtla #2093 : 23 Mayıs 2010, 14:14:16 »
ya ben sonradan dahil oluyorum hep kaç gündür pek giremiyorum cnm sen ne diye çekdildinki ne güzel puan toplamışken bence çekilme ama niye çekildiğini tamda anlamış deilim :S bencede tekrar katıl sana hepimiz destek oluruz..buarada bana hala oy vermeyen çok kişi var arkadaşlar huuu oy verdiklerim ve bana vermeyenler oylarınızı bekliyorummmmm :D

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #2094 : 23 Mayıs 2010, 15:15:14 »
Esra aldığın kararı anlık aldığın kanaatindeyim bence çokta yanlış bir karar vermişsin çok güzel gidiyordun ve bence ödüllerden birinide alabilridin.
Ayrıca altına çizerek söylemek istiyorum lütfen sert dille birşeyler anlatmak anlatmak değildir bu anlatım tarzı  ve uslubun sadece tartışmaya yol açmaktan başka bir sonuç doğrumamakta.

benim üslubumda ne var ki gayet normal şeyler yazdım ben. kimseyle tartışma içine sokacak şeyler yazmadım. eğer birileri bundan kendine pay çıkarıp, gocunup tartışma çıkaracaksa bende ondan şüphe duyarım zaten.

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #2095 : 23 Mayıs 2010, 15:15:50 »
çilek sana yazmadı ki canım :)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #2096 : 23 Mayıs 2010, 15:16:41 »
sana demedim esracım başkasına dedim  hem yine diyorum kararın çok yanlış lütfen tekrar bir resim koy ve lütfen tekrar oy verelim

Çevrimdışı aysell

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2097 : 23 Mayıs 2010, 15:16:56 »
neler oluyor anlamadım ama sıralamada cok iyiydin cnm keşke silmeseydin fotonu

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2098 : 23 Mayıs 2010, 15:19:26 »
bana yazdı çok konuşma diye :D şaka şaka
esracım sana yazmadı ki hiç alınmaması gereken kişiler alınıyo zaten  :D
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #2099 : 23 Mayıs 2010, 15:19:47 »
sana demedim esracım başkasına dedim  hem yine diyorum kararın çok yanlış lütfen tekrar bir resim koy ve lütfen tekrar oy verelim

ya benimde kafam yerinde deil arkadaşlar kusura bakmayın. bana yazdın zannettim çilek kusura bakma. canım ben bu yarışmadan soğudum tekrar resim koymak sorun deil eminim ki koysam yine destek alırım ama benim gücüm kalmadı. zaten eşimde hiç razı deildi bu yarışmaya şimdi bide bu olay olunca iyice sinirlendi. valla çok psikolojim bozuk şuan....