nursel bu virüsmüş zaten kimse aslında bunu bilerek yollamamış
bu konu vasıtası ile ayrıca birsey rica edeceğim... Mina Karenim facebook'ta kampanyalarda kullandığım hesabımdır. Lütfen diğer hesabımı ve hesabımda bulunan arkadaslarımı da eklemeyin. onlar kampanyacı olmadığı için bu durumdan rahatsız oluyorlar... Dikkat ederseniz sevinirim...
aynı durum dün eşimin başına geldi.şok olduk ...
virüs olduğu anlaşıldı ama ayıkla princin taşını

)))
neyse artık faceninde cılkı çıktı ...
facebooktaki arkadaş listesin durumuna bir çeki düzen verirsek çok sevinirim olur olmadık şeylerle muhatap kalmak istemiyorum açıkçası eti yüzünden sürekli online kalma durumundayım fakat sanırım bu facebook arkadaş eklemelerini farklı algılayanlar var gerçekten çok rahatsızım şu anda çokta sinirliyim lütfen karşımızdaki insana bişeyler söylerken ve konuşurken dikkatli ve incitmeden konuşalım
facebooktaki arkadaş listesin durumuna bir çeki düzen verirsek çok sevinirim olur olmadık şeylerle muhatap kalmak istemiyorum açıkçası eti yüzünden sürekli online kalma durumundayım fakat sanırım bu facebook arkadaş eklemelerini farklı algılayanlar var gerçekten çok rahatsızım şu anda çokta sinirliyim lütfen karşımızdaki insana bişeyler söylerken ve konuşurken dikkatli ve incitmeden konuşalım
bence de yazdıklarımıza söylediklerimize dikkat edelim
herkesin bizim gibi iyi niyetli olmadıgını da bu sayede görmüş oluyoruz
saçma sapan hareketler yapmazsanız cok seviniriz
kimseyi rahatsız etmeye hakkınız yok
açıkçası facebook yada başka iletişim platformlarının bir takım hususlar için kulanılmasına itirazım yok ama o niyet içinde olmadığınız zaman yani o tarz hususlar için değil paylaşım ve yardımlaşma hususları için üye olduysanız eğer bu tarz uslublar hoş olmuyor kaldırılmıyor sadece bunu belirtmek istedim desteğin için saol gülümser
en azından arkadaşlık ekleme isteğinden önce forumdaki nicki belirtilmesi çok uygun olur
başka amaçlar güdenler için milyon tane hesap vardır milyon tane kız vardır gidin amaçlarınıza orda ulaşın..bize bulaşmayınn
kimse size bunu yapan şahıs açık açık face.de duvarınızda isim vererek yayınlayınki hem size bir daha bulaşmasın.. hemde herkes ona göre tapki versin
kimse size bunu yapan şahıs açık açık face.de duvarınızda isim vererek yayınlayınki hem size bir daha bulaşmasın.. hemde herkes ona göre tapki versin 
bencede bilelim kimse bizde ona göre tavır koyalım
bakın ben tanımıyorum arkadaşı buradan mı kimdir nedir sadece şunu diyorum böyle insanlar olsak ammenna sadece şu ekleme olayına bir çözüm bulalım istedim