evet arkadaşlar bilinçli yapılan bişi diil yada insanlar isteyerek yayınlamıyo yani sinirlenmeyin boşuna
sco mesajımda da açıkladığım gibi kesinlikle şahsını hedef alan bi yorumda bulunmadım sadece siz kendi duvarınızda bunu görebiliyor musunuz diye sordum hatta ben gamzeye de dedim bende gözüküyor mu böyle bişey diyee
ayrıca anladığım kadarıyla arkadaşlarınızı çıkarmanıza gerek yok çünkü pek çoğunuza birbirinzden gitmiş
videonun içeriğine bakmadım ama bana ahlaksız geldiği doğru benim ahlaklı olup olmama meseleme gelince hiç bir zaman öyle bir iddiam olmadı olmaz da ne kimseden daha ahlaksızım ne de kimseden daha ahlaklıyım
faceden çıkma nedenime gelince bikaç gün burda olmayacağım duvarıma böyle bişey gelirse kaldırma şansım olmaz
yeterince açık anlatabilmişidir umarım
kişilerin bilgisi dışında gönderiliyor nursel öyle bişey göndermez
arkadaşlar facete çoğu kişinin yaşadığı problem bu gönderenin haberi olmadan yollanıyor forumlarda bayağı başlıklar açılmış bugün...
Arkadaşlar, üzerinde "this is without doubt the sexiest video ever!

" yazılı Facebook virüsü yiyen kişi, sağ üst panelden "Uygulama Ayarları" na girip, ordan Winamp'ı bulup sağındaki "X" e tıklayarak, uygulamayı kaldırabilir.. Bu sayede tanıdıklarınıza abes görüntüler göndermekten kurtulabilirsiniz
facebook u tamamen iptal etmenin yolu var mı
aynı video bana da gelmiş
kaldırdım hemen
tamamen silmek için yapılıcak şey..
Şu adrese gidin: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinVe "Submit" (Gönder) butonuna basın.
denemedim ama çalışıyor diye biliyorum
arkadaşla virüsmüş o az önce de bir arkadasım rahatsılıgını dile getirdi
eteği havalanan bir videoymuş
birileri size göndermiyor asla
virüs
baktım şimdi benim duvarımada nursell zeyno dan gönderilen saçma sapan bi video var izlemedim bile
belli ilk görüntüden ne olduğu.

nursel aslaböle bişeyi size göndermez.
gönderen kişilerinde haberi yok bu bir virüs bugün çokkişi şikayetci bu durumdan
kimse kimseye böle bişeyi göndermez
tamamen silmek için yapılıcak şey..
Şu adrese gidin: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
Ve "Submit" (Gönder) butonuna basın.
denemedim ama çalışıyor diye biliyorum
bir deneyeyim, teşekkürler.