Gönderen Konu: Facemi Kapatıyorum  (Okunma sayısı 13495 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı heysemh

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Facemi Kapatıyorum
« Yanıtla #30 : 15 Mayıs 2010, 20:05:15 »
önemli değil..yanlız işlemi yaptıktan sonra 2 hafta hiç girmemen lazım..eğer girersen tekrar aktif oluyor 14 gün sonunda girmezsen siliniyor...

gonulyesil

• Ziyaretçi
« Yanıtla #31 : 15 Mayıs 2010, 20:31:33 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
arkadaşlar facete çoğu kişinin yaşadığı problem bu gönderenin haberi olmadan yollanıyor forumlarda bayağı başlıklar açılmış bugün...
Arkadaşlar, üzerinde "this is without doubt the sexiest video ever! :P :P :P" yazılı Facebook virüsü yiyen kişi, sağ üst panelden "Uygulama Ayarları" na girip, ordan Winamp'ı bulup sağındaki "X" e tıklayarak, uygulamayı kaldırabilir.. Bu sayede tanıdıklarınıza abes görüntüler göndermekten kurtulabilirsiniz :))

bugün en azından 5-6 arkadaşıma bu şekilde kaldırabileceklerini anlattım ama onlar ısrarla kendi bilgisayarlarından kaynaklandığını düşünerek üstüne bir de fırça attılar ;D  facebook virüsü de yeni bi trend ;D

Çevrimdışı mina

• Usta Kampanyacı
    • www.minakarenim.com
« Yanıtla #32 : 15 Mayıs 2010, 21:05:01 »
arkadaslar, nursel en yakın arkadasımdır. kendisi kesinlikle bu tarz video göndermez... diğer arkadaslarında dedigi gibi virüstür... ayrıca forumumuza da zeyno21 nicki ile üyedir. su an nette değil, geldiginde size de bilgi verecektir....

yorumlarınızda sahsı hakkında kırıcı yazılara yer vermezseniz sevinirim...

Çevrimdışı sena66

• Deneyimli Kampanyacı
  • facebook:Sena Erdem
« Yanıtla #33 : 15 Mayıs 2010, 21:38:49 »
ACİL ACİL ACİL !! ''Candid Camera Prank! [HQ]'' adlı video virüslüdür sakın açmayınız !!
Face adresiniz de arkadaşınızın paylaşımı gibi gözüken,resimde de gösterdigimiz ''Candid
Camera Prank! [HQ]'' adlı bu bağlantıyıı,herhangi bir sebeple açmaya çalışmayın virüslüdür ve çok tehlikelidir.Bu bağlantıya basmanızla birlikte,sizden izinsiz winamp adlı uygulama profilinize eklenmiş olur ve bu video direk sizin profil sayfanıza yerleşip,sizin arkadaslarınıza gönderilir.Sizin araclığınızla arkadaşlarınızın profillerine yayılır.Kesinlikle açmayınız gördüğünüz an videoyu siliniz.Lütfen grup ve sayfalarımızda bilgilendirme yapalım.

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #34 : 15 Mayıs 2010, 23:07:13 »
benimde aşimde aynı videodan sorun var nasıl geldiğinide anlamadık ve listesindeki tüm arkadaşlarına otomatik olarak gönderdi engelleyemiyoruz ve silemiyoruz nasıl silineciğini biln varsa bizede söyleyin..

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 15 Mayıs 2010, 23:18:45 »
aynı sorun herkeste var. ben her ihtimale karsılık uyarımı facebook profilimden yaptım. günah benden gitti ;D ;D ;D

Arkadaşlar profilinize gönderdiğimi söylediğiniz video tarafımdan gönderilmemiştir. Videoyu açmayın ve linke tıklamayın lütfen.

Çevrimdışı adavapuru

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #36 : 15 Mayıs 2010, 23:47:37 »
Az önce kendini bilmezin biri msne ekledi kamera açmamı istedi kız msnesiyle ekledi ve ben cam açmayınca bana küfür etti ettigi küfürü de aynen iade edip sildim ama sinirimi zıplattı gece gece face dende sapıklarım oldu çok şükür
Hazır face konusu açılmışken belirteyim beni ekleyen çogunlukla forumdan kişiler kişisel facemde çok az insan var forumdan geçenlerde birisi ekleyip şimdi hatırlamıyorum ortak arkadaşımızı bana kişisel bilgiler sordu beni tanımayan eklemez zaten facesine diyip sildim.Şimdi siz degerli arkadaşlarımdan ricam özel faceniz ise lütfen arkadaş eklemeyin beni sizin sapıklarınızla ugraşamam. >:( >:( >:(

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #37 : 16 Mayıs 2010, 00:08:15 »
baktım şimdi benim duvarımada nursell zeyno dan gönderilen saçma sapan bi video var izlemedim bile >:( belli ilk görüntüden ne olduğu.  >:( >:( >:(
nursel aslaböle bişeyi size göndermez.
gönderen kişilerinde haberi yok bu bir virüs bugün çokkişi şikayetci bu durumdan
kimse kimseye böle bişeyi göndermez

bende sonradan öğrendim zaten bakınca nursel hanımın göndermeyeceği belli ilk etapta görünce gerildim o yüzden yazdım ismini. kusura bakmasın nursel hanım onunla ilgili kötü bi durum yok... kendisinden de özelden mesaj atıp özrümü diledim zaten...
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2010, 00:17:09 Gönderen: isimyok000 »

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #38 : 16 Mayıs 2010, 01:54:17 »
Virüsmüş, benden gelirse beni silmeyin. :D

:) :)

Çevrimdışı zeyno21

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 16 Mayıs 2010, 02:03:11 »
sco ben senin yolladıklarına bişey demiyorum arkadaşım belirteyimde. zaten senin paylaştıklarında  ahlaksız hiç bişey yok. bizdeki video çok farklı. nursell zeyno kimse o yollamış görünüyo bana

arkadaşlar nursel zeyno benim ama ben kimsenin duvarına bişey göndermedim emk arkadaşımızdan benim duvarıma gelmiş gibi gözüküyodu ve ben işlerimin yoğunluğundan bakmadım bile ama nasıl herkeze dağaldı ve nasıl ben göndermiş gözüküyorum anlamadım açıkçası
dilek mina ve aysel çok teşekkür ederim ayrıca sizlere
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2010, 02:10:20 Gönderen: zeyno21 »