0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben tek tek yazamıyorum kızımdan dolayı.burdaki rumuzuyla bilindik adıyla katılanlara veriyorum oyumu her seferinde listeyi kontrol ederek.lütfen ben verdim sende ver olayına maruz bırakmadan herkes kendi beğenenler listesini kontrol etsin ona göre karşılığını versin.başka isimle katılan olursada burada belirtsin ona göre gözden kaçırmayalım birbirimizi.umarım doğru düşünüyorumdur şimdilik isteklerim budur.ne kadan mikemmel bi açıklama yaptım bununda farkındayım haydi hepinize başarılar..
medilayn benide begenmemiş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmedilayn benide begenmemiş Çokta tınn. Kendi kaybeder ki zaten kaybetti zamanında...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmedilayn benide begenmemiş Çokta tınn. Kendi kaybeder ki zaten kaybetti zamanında...hay ağzına sağlık.iyilik meleği nolduysa bilemedi kesin gözükeceğini
keşfina senide beğendim beklerim bende ayrıca beni beğenenlerden oylamadığım varsa eğer gözümden kaçmıştır mesaj atarsanız oylarım