0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende imzama ekledim arkadaşlar ablam ve benim linkleri.şimdi ablamdan oy vercem sizlere evime gidincede kendi bilgisayarımdan ona göre beğendim diyin son 1 haftam oy veren yazarsa bana ona göre vercem oyları
Oy verdim arkadaşlar...Tam destek benden...
scorpion seni beğendim bendee 29 oldun.... teşekkür ederim buarada beğenenlere ...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende imzama ekledim arkadaşlar ablam ve benim linkleri.şimdi ablamdan oy vercem sizlere evime gidincede kendi bilgisayarımdan ona göre beğendim diyin son 1 haftam oy veren yazarsa bana ona göre vercem oyları sanada oy verdim canım bende bekliyorum bu arada ilk 10 dayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbende imzama ekledim arkadaşlar ablam ve benim linkleri.şimdi ablamdan oy vercem sizlere evime gidincede kendi bilgisayarımdan ona göre beğendim diyin son 1 haftam oy veren yazarsa bana ona göre vercem oyları sanada oy verdim canım bende bekliyorum bu arada ilk 10 dayım bana vermemişsin oy ben sana verdim ama
keşfina balpatöşü ve haylaz beğendim sizleri..benim link imzam
emk,gönül,laurencnrd,sena verdim oy sağlam olsun diye diğer üyelikden aynı pcden oy olmasın diyorum siz ver derseniz vercem ama