0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar arada listeden isim ayıklamak zorlaşıyor..beğenenleri bi süre beğenmezsem mesaj atsınlar, kesin görmemişimdir..resimsiz çok üye var çünkü..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar beni de unutmayın...gördüklerimi oyluyorum..unuttuklarım varsa hatırlatın yeter..ben seni oylamıştım. sende bir el atıver
arkadaşlar beni de unutmayın...gördüklerimi oyluyorum..unuttuklarım varsa hatırlatın yeter..
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar beni de unutmayın...gördüklerimi oyluyorum..unuttuklarım varsa hatırlatın yeter..ben seni oylamıştım. sende bir el atıver demin attım canım..sağol..
kendi foton ile katılmak şart mı.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinarkadaşlar beni de unutmayın...gördüklerimi oyluyorum..unuttuklarım varsa hatırlatın yeter..ben seni oylamıştım. sende bir el atıver demin attım canım..sağol..bnde begendim bende isterim