0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Az önce 200. oyu verdim arkadaşlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAz önce 200. oyu verdim arkadaşlar. Kazandınız falan yazıyomu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAz önce 200. oyu verdim arkadaşlar. Kazandınız falan yazıyomu Öyle bir şey yazmadı malesef.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAz önce 200. oyu verdim arkadaşlar. Kazandınız falan yazıyomu Öyle bir şey yazmadı malesef. Eee nerden anladın 200. oy oldugunu ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAz önce 200. oyu verdim arkadaşlar. Kazandınız falan yazıyomu Öyle bir şey yazmadı malesef. Eee nerden anladın 200. oy oldugunu ? Saydım. Oylamaya başlamadan önce toplam 190 oy kullanılmıştı. Ben 11 oy kullandım. Sonra yine saydım toplam 201 oy kullanılmıştı. 200. oyu da arada ben vermiş oldum.
İnşallah kazanmışımdır. Kazanmamış da olabilirim çünkü bunlar birbirlerine oy verdilerse 15 Mayıs'tan önceki oylar olur ve onlar da sayılmazsa... Aman, ne bileyim işte. Yine de her gün oylamaya devam.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnşallah kazanmışımdır. Kazanmamış da olabilirim çünkü bunlar birbirlerine oy verdilerse 15 Mayıs'tan önceki oylar olur ve onlar da sayılmazsa... Aman, ne bileyim işte. Yine de her gün oylamaya devam. taft ürünleri de güzel oluo hepimiz kazanırız umarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinİnşallah kazanmışımdır. Kazanmamış da olabilirim çünkü bunlar birbirlerine oy verdilerse 15 Mayıs'tan önceki oylar olur ve onlar da sayılmazsa... Aman, ne bileyim işte. Yine de her gün oylamaya devam. taft ürünleri de güzel oluo hepimiz kazanırız umarım İnşallah papatya89, kozmetikte maşallahımız var forumca.